TOPlist

[WIP] CZ map: Kladno

Prezentace map a výtvorů v editoru
Pravidla fóra
Nové téma založte až s prvními obrázky z mapy.
Obrázky musí ukazovat pokročilý stupeň vývoje mapy.

Seznam chybějících objektů nebo splin uzavírejte do tagu CODE.

Jak hodnotíte mapu v jejím současném stavu?

Výborná
176
72%
Velmi dobrá
38
16%
Jde to, ale chce to zlepšit
18
7%
Nic moc
4
2%
Hrůza
9
4%

Celkem hlasů : 245

Re: [WIP] CZ map: Kladno

Příspěvekod shitman » 11 zář 2013 15:57

bohužel je sice začátek roku, ovšem podívejte se na datum, my už tento týden dostali tři zkoušení, příští týden mě čekají dva testy a tři zkoušení, do toho musím zpracovávat projekt, do toho mám praxe, do toho jsem jednatelem ve fiktivní firmě, do toho musím zpracovávat maturitní otázky z ekonomiky a angličtiny, aby toho nebylo málo, tak mě čeká nějakým způsobem pětatřicet knížek k maturitě. :) a upřímně, když mám volnou chvilku, je pro mě přeci jen přednější osobní život s přáteli než stavění mapy. každopádně mám určitě v plánu mapu dokončit, o to se bát nemusíte, a díky za pochvaly, ale bohužel pořád chybí spousta objektů.. :)
Obrázek
Obrázek PROTOŽE ZRZKY VLÁDNOU SVĚTU!!
shitman
Profík
Profík

Příspěvekod DIMI » 11 zář 2013 18:14

Otázky nemáš spracovávat, otázky máš okopírovat od šprta.. Teda pokud ty nejsi ten třídní šprt, čímž by jsi byl v pytli. :D
DIMI
Administrátor
Administrátor

Příspěvekod shitman » 11 zář 2013 18:36

mám rád ve věcech vlastní pořádek, ale šprtní tříd fakt nejsem. :) to je díkybohu už někdo jiný. navíc kdybych všecko od někoho opsal, tak si to nikdy nezapamatuju, na to sem moc línej mozek. musim to vymyslet sám, aby mi aspon něco utkvělo v palici a abych pak měl nějakej základ k "učení" :)
Obrázek
shitman
Profík
Profík

Příspěvekod fitr » 11 zář 2013 19:17

A ty knížky proboha nečti (pokud to není dobrovolné)! Statní maturita je udělaná tak debilně, že ti stačí přečíst recenze na netu. Nevím jak máte udělaný maturitní otázky, ale u nás to byla prostě všechna látka, takže taky bez práce (pokud tedy máš zápisky, pokud ne, platí možnost od Dimiho). :)
fitr
Rozkoukaný člen
Rozkoukaný člen

Příspěvekod shitman » 11 zář 2013 19:32

podle náznaků naší učitelky "rozbor neodborného textu" a "zasazení díla do kontextu světové literatury" bude asi tak největší problém :) popsat dílo a odpovědět na jakési otázky o jeho struktuře.. nevím no. radši si aspoň něco načtu nebo naposlouchám, holt pilný student :)
Obrázek
shitman
Profík
Profík

Příspěvekod Bocko777 » 11 zář 2013 19:47

No výborně, tak mu všichni namlouvejte ať se neučí :D ... konečně někdo, kdo to bere vážně :) ... není tohle OT ...?...
Lidi se nemnění, mnění se okolnosti kolem nás, dej lháři příležitost lhát a on bude lhát, dej zrádci pŕíležitost zradit a on zradí ..
Bocko777
Pokročilý člen
Pokročilý člen

Příspěvekod DIMI » 11 zář 2013 20:01

Tak to, že státní maturita je blbost a dávačka můžou asi dost ovlivnit učitelé, ale nevěř nikomu, kdo ti říká, že se na tom není potřeba učit a že ti stačí recenze na netu. Blbost. Neříkám, že to musíš hrotit, ale ty knížky je určitě dobrý mít přečtený, nebo aspoń pročtený. Zbytek věcí tě naučí ve škole v hodinách a zopákenš si to měsíc před maturitou. Ale jako můj názor je ten, že tahle verze je mnohem lepší než učit se 20 otázek zbytečností na historii literatury, je to snazší a praktičtější - ne o šprtání, buďme rádi, že to máme.
DIMI
Administrátor
Administrátor

Příspěvekod shitman » 11 zář 2013 20:14

no, budu vědět jak moc dobré či zlé to je, až je udělám, nebo spíše neudělám. :) přišla k nám jedna holčina z předloňského čtvrťáku, která třikrát po sobě neudělala maturitu z češtiny, takže to jde letos zkusit znovu, a z toho jak se s ní bavím mi příjde, že je to dost chytrá a pracovitá holka, takže nechápu jak mohla rupnout třikrát.. uvidíme kolik nás rupne v naší třídě tardů.. :)
Obrázek
shitman
Profík
Profík

Příspěvekod DIMI » 12 zář 2013 00:44

Já ti řeknu proč - protože byla blbá.
DIMI
Administrátor
Administrátor

Příspěvekod fitr » 12 zář 2013 06:50

Každý to má jinak, ale já se opravdu na češtinu vůbec nepodíval (odborné předměty sežraly většinu svaťáku) a dal ji s přehledem a žádnou knížku jsem nepřečetl. Ty otázky jsou opravdu postavené tak, že stačí vědět jen hrstku o knize a zbytek se dá doplnit selským rozumem. A ten rozbor textu, to je právě ta záchrana pro lidi, kteří si moc nedali mluvení o knize, pač ten dá každý. Ale určitě tě neodrazuji od učení, je to velice záslužné. Jen si myslím, že odborné předměty jsou mnohem důležitější a nějaká čeština (s matikou) opravdu stačí až tak v květnu, pokud vůbec.

EDIT: Slečna bude asi po lobotomii...
fitr
Rozkoukaný člen
Rozkoukaný člen

PředchozíDalší

Zpět na Mapy a editor