josef.eh píše:Uber AI vozidla. A mělo by se to zlepšit.
Dobře A jinak, vím že to říkám už po několikátý, ale nevíš, čím to tedy je, že mi nejdou AI autobusy? Funguje mi pouze ten alternativni AI soubor.. :/ Je to škoda, potkávat na trase MANy je pomalu ohraný.. :/ Ale tak přežít se to dá a mapa je i tak dobrá
Mal by som jeden návrh pre optimalizáciu mapy, ktorý som už aj u seba odskúšal. Konkrétne ubrať počet zaparkovaných áut, hlavne v okolí zástávok Police osiedle a Dabrowskiego. Vymazal som si asi polovicu možných miest pre parkovanie v týchto miestach a FPS šlo tak o 5-10 nahor. Na tom jednom štvorci je umiestnených odhadom okolo 200 miest pre zaparkované autá (možno aj viac) a OMSI potom nestíha.
ahoj, už jsem to sice psal, nicméně nedostal jsem odpověď a tak píšu znova. Když chci mapu zapnout, nevyhodí žádnou chybu, ale nenačtou se mi žádné spliny ani objekty, nevíte co s tím? Díky.
Možná by to chtělo přihodit sem nějaký screen, či logfile. A naběhnou ti jenom bílé objekty či co?? (Mně se třeba mapka spouštěla hlavně s bílýma objektama a po snížení AI dopravy, cestujících... mně to už běží v pořádku.
Batman je nejlepší hrdina všech dob!!! Snažím se pomoci, když vím, a to slušným způsobem. Nesnáším Prahu.
To bude moc náročné pro tvůj pc. Tohle mi třeba začalo dělat u Štětína (ze dne na den ) a i u Hamburku. Prostě u náročných map, nejlepší je snížit počet AI busů. Aspoň mně to u těch dvou map pomohlo.