Myslím že vím co myslíš Něco podobného bude i s CZ lokomotivama, za komoušů mají všechny červený nátěr, po roce 1989 se to postupně a divoce mění a u ikarusů je zase to že některé verze automaticky přejdou na CNG, přitom jde o stejný typ vozidla
Na severu byly objeveny bauxitová ložiska, pro zvýšený počet dolů jsem musel postavit čekací koleje (pojmenoval jsem se seřazovací :) ) Koridor o čtyřech kolejích, okrajové dvě jsou používány lokální osobní a nákladní dopravou, prostřední dvě pro vysokorychlostní TGV o maximální rychlost 320km/h
Tohle bude problém Už se zjistilo že hamachi není až tak spolehlivé, má někdo nějaký nápad jak spojit víc jak 5 lidí? Hostovat server na netu nefunguje
Existuje ještě plno VPN sítí (Tunngle, Comodo Unite, ...), ale ani jedna z těhle dvou mě osobně nefungovala. Čímž ovšem neříkám, že ostatním nepůjde, jenom konstatuju, že mě to vyřadí ze hry, což nechci .
Někdy v půlce června se objevila na ofic. TT fóru modifikace Czech Railway set. Před 4 dny vyšla betaverze odkaz na oficiální fórum , diskuze na českém.
Set je hezký, jenom je škoda že se neobjevují dřívější lokomotivy, vagóny jsou delší, zabírají cca. 0.8 políčka Ale jde asi jenom o zvyk.