TOPlist

Projekt: OMSI.CZ mapa - přidej se i ty!

Prezentace map a výtvorů v editoru
Pravidla fóra
Nové téma založte až s prvními obrázky z mapy.
Obrázky musí ukazovat pokročilý stupeň vývoje mapy.

Seznam chybějících objektů nebo splin uzavírejte do tagu CODE.

Projekt: OMSI.CZ mapa - přidej se i ty!

Příspěvekod DIMI » 27 čer 2013 23:43

Myslím, že už jsme se dostali do fáze, kdy to může začít být zajímavé. Nečekejme velké výsledky, nečekejme nejlepší mapu, ale něco, co tu ještě nebylo. ;)

Rozhodl jsem si to vzít pod svá křídla, pokusím se pomoci tomu, abychom se společně dopracovali k nějakému závěru.

Vedoucí projektu je Rilian. Práce vedoucího je kontrolovat a zajistit spravedlivý průběh předávání mapy, kdo a kdy na mapě pracuje a následně ji nechat zaslat dále.

Obrázek

Pravidla:

- přihlásit se může kdokoliv, kdo má zkušenosti s editorem
- každý zájemce dostane mapu na určitou, předem danou časovou dobu --> pro začátek to stanovuji na 3 dny (aby se udržela dynamika)
- jakmile časový úsek uplyne, naváže na to někdo další --> nemusí však pokračovat v myšlence autora před ním.. :) může začít úplně někde jinde nebo upravit předchozí autorovu práci, třeba mu z vesnice udělat město :)
- mapa se bude předávat pravidelně, dokud se nedostane do určitého stádia, kdy se většina autorů shodne, že už by to stačilo a mapa je dostatečná
- za 3 dny se nedá stihnout hodně, ale každý autor by měl za sebou nechat kompetně hotový úsek, včetn silnic, všech objektů, všech stromů, všech dopravních značek, všech semaforů apod.
- autobusové zastávky navrhuji zatím neumisťovat v případě, že se nebude jednat o nějaké nádraží nebo podobnou "stavbu" --> běžné zastávky na ulicích se doplní až podle linek, které se budou dělat úplně nakonec a logicky podle toho, aby obsloužili celou mapu
- je zakázáno, aby kdokoliv cokoliv z mapy vymazal nebo přesunul --> překáží-li například objekt zamýšlené stavbě, kopec, hora musí nová cesta vést jinudy, po traverzu nahoru, tunelem, apod.. není možné objekt odstranit nebo zásadně upravit terén, který už někdo před ním vymodeloval ;) tím by se mohlo docílit pestrosti řešení
- k budování mapy je možné využít jakékoliv objekty, ale je nutné vědět, z kterého addonu pochází a přibalit je k mapě

Máte-li zájem se připojit, přihlašte se sem. Tohle téma může fungovat jako diskuse o všem. Navrhuji sestavit pořadí práce na mapě "kdo dřív přijde, ten dřív mele". A nezapomínejte dávat screeny z aktuálního postupu. ;)

Kdo se přihlásí první, začíná na holé louce. ;)

Autor původní myšlenky je fanda124.
DIMI
Administrátor
Administrátor

Re: Projekt: OMSI.CZ mapa - přidej se i ty!

Příspěvekod henko151 » 28 čer 2013 10:27

Ja by som chcel v pondelok pokračovať
henko151
Stálý člen
Stálý člen

Příspěvekod sumecekbe » 28 čer 2013 10:42

Já bych si to chtěl vzít po henkovi151
sumecekbe
Aktivní člen
Aktivní člen

Příspěvekod fanda124 » 28 čer 2013 13:57

Tak se hlásím do služby.Určiťe pár lidí vidělonějaký ten screen z mé mapky.Takže jde vidět že se EDITOREM trošičku umím.Takže se hlásím do služby.
ImageImage
fanda124
Stálý člen
Stálý člen

Příspěvekod pepdol_cz » 30 čer 2013 21:41

Můžu se také zapojit do projektu? A mám dotaz jaké objekty se můžou používat? Můžou se používat jakékoliv objekty?
pepdol_cz
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

Příspěvekod Rilian » 30 čer 2013 22:30

Zdravím, rád bych si vzal tento projekt na starost. Líbí se mi myšlenka a myslím, že by z toho mohl vzniknout minimálně hodně zajímavý kousek. Mám nějaké zkušenosti s organizací i jiných projektů, takže bych dokázal zaručit dodržování pravidel a hlavně dynamiku tvorby ;)
Rilian
Moderátor a redaktor
Moderátor a redaktor

Příspěvekod pepdol_cz » 30 čer 2013 22:32

Já použiji objekty z různých map jestli ničemu nevadí?

Prosím dejte mi vědět až budu na řadě děkuji.
pepdol_cz
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

Příspěvekod DIMI » 30 čer 2013 22:52

Super. Rilian (mimochodem nový redaktor) bude vedoucím projektu. Poprosil jsem ho, aby během zítřka napsal časový rozpis autorů, kteří budou mít mapu k dispozici k tvorbě. Jako první začne gryzly, který připraví první díl. Od zítra za 3 dny budou následovat další lidé podle plánu. Přihlásit se je možné kdykoliv.

Ke stavbě mapy můžete použít libovolné objekty, ale je nutné vědět, ze kterého addonu pochází a přibalit je k mapě, pokud nejsou základní. Ale šetřete daty - posílejte jen to, co jste skutečně použili. ;)
DIMI
Administrátor
Administrátor

Příspěvekod wooderCZ » 30 čer 2013 23:00

Gryzly, ty hade, máš už několik týdnů u sebe Roudnov!
Obrázek
wooderCZ
Zasloužilý tvůrce addonů
Zasloužilý tvůrce addonů

Příspěvekod Gryzly65 » 30 čer 2013 23:28

zajtra posielam, ale nič moc tam nečakaj... sloboda mi nevyhovuje, na niekoľkokilometrovom úseku toho sám moc nevymyslím... prepáč mi to.
Obrázek
Gryzly65
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

Další

Zpět na Mapy a editor