Dneska som sa pustil teda do dokončenia elektrických stĺpov v celom úseku, zbytok vsi dorobím až keď budem mať postavené ostatné veci.
Takisto som osadil ploty a stromy do asi polovičky tejto ulice. Niečo z týchto prác máte zachytené na screenoch dole.

ďalej tu mám jeden bližšie nešpicifikovaný screen, ktorý som sa rozhodol nazvať "za plotom". Nemal som ho v pláne, ale keď som si šteloval pohľad na fotku, nejako sa mi šmykla myška a pohľad skĺzol do tejto záhrady, z ktorej je vidno na ulicu za plotom - teda skôr na autobus, čo ide po ulici. Neni tam síce nič extra vidieť, no myslím si, že je to vcelku zaujímavý záber a chcem sa podeliť.

Ďalšou správou je, že som sa rozhodol otestovať vedenie, ktoré poslal Etrusan. Zo sa motného vedenia som zostal sklamaný, jednak preto, že je použiteľné len na rovine (80% mapy leží na pahorku, prípadne kopci) a jednak preto, že samotné dráty sú podivne natexturované. To by mi ešte nevadilo, ako fakt, že sa strácajú v diaľke.. na test som to ale v jednom úseku použil, myslím však, že čoskoro to nahradím zasa klasickým spôsobom, ktorým som už začal robiť - postaviť stĺp a k nemu ručne naťahať spliny.

Čo ma však teší - ako osm už naznačil na predošlých screenoch, že v zložke, kde bolo spomínané vedenie som objavil aj kvetináče, extra vhodné na námestia, do centier miest a podobne. Milé stromy teda okúsili ostrosť reťazí motorových píl a na ich miesta prišli kvety.
Jediné dva stromy, ktoré zostali sú pri pamätníku, ktorý sa nachádza na tomto námestí.

A na záver by som vás chcel poprosiť, aby ste nedokončené úseky brali s nadhľadom. sám vidím, že tam ešte chýbajú stĺpy elektrického vedenia, lampy, ploty a stromy. Jedna strana námestia dokonca chýba úplne.

No na tom sa stále pracuje.

Teším sa na moment, keď pre vás budem mať ďalšie novinky.