Ty jezdíš s osmi vozy? Já teda vždycky mám jen šest. Ale jinak jsem na tom dost podobně jako ty. Vždycky mám poznámku, že hlašení nebylo správně, že jsem nedodržel předepsanou rychlost (moje chyba - jezdím podle značek a router monitor nepoužívám), taky to že jsem někde nezastavil se všemi vozy u nástupiště a občas taky že brzdím moc tvrdě. Ale někdy prostě narazím na červenou bez výstrahy, tak co mám dělat, že...

Taky mi nikdy není pořádně jasný, co mám vlastně nastavit na tabuli vzádu a vepředu vlaku. Tak používám neutrální Circle Line

A dodržování jízdního řádu je rovněž kapitola sama pro sebe. Zrovna dneska jsem jel Edgvare Raod - Edgvare Road - Hammersmith. Vyjíždím někdy 13:09, po hodině se vracím na Edgware Road a odjezd mám od tamtud 13:06 - poněkud bug, mělo by tam být samozřejmě 14:06... Ale toho jsem si už všiml dřív, že tam je to vždy v tomhle směru o hodinu posunutý. Na další stanici je to už v pořádku.
Ta hlášení při zavírání dveří nepoužívám, jen na začátku a nakonci. Co jsem tak koukal na videa z reaálné jízdy, tak mi přijde, že všude používají jen ten zvukový signál.
Ale jinak příjemná oddychovka. Už se nesnažím jezdit na co nejlepší výsledek, ale jedu si pěkně podle sebe a užívám si to. Samozřejmě se snažím dodržovat jízdní řád, což se vcelku daří, rychlost beru bodle značek na trati a jde to taky. Ale chtělo by to ještě nějaké rozšíření