martin8211 píše:...už od mala jsem měl cestování linkou 165 hrozně rád, protože se dá říct, že to je ruská ruleta. Nikdy nevíš co přijede za bus, jestli vůbec přijede, jestli ti zastaví a jestli zavře dveře...
Taky mám rád 165 (to už jsem i psal) a s tou ruletou máš naprostou pravdu.S nástupem VEOLIE se to poněkud zlepšilo a s nástupem ARRIVY to zase o trochu kleslo,ale vůbec nejhorší,ale svým způsobem i nejzábavnější to bylo za časů CONNEXu.Tam prostě dali to,co měli.A když neměli,tak jste prostě museli počkat až na další spoj a ani to nebylo vždycky úplně jisté.To,že tam dali všechno co měli,to nepřeháním,opravdu,jednou jsem jel s B732,jednou tam dali dokonce i C734 a nejzajímavější pokud si pamatuju,byla B731 které nešli otevírat 2. a 3. dveře.A docela zvláštní bylo,že zrovna v této rozbité B731 jsem poprvé viděl taky ženu za volantem městského autobusu.Pak bylo zajímavé když předními dveřmi nastupoval kočárek.Pamatuju si,že v roce 2006 jsem jel s jedním z prvních BN12.Ještě si pamatuju,že jsme jednou jeli takovou zvláštní C834 a když jsem vystoupil,měl jsem (jak bych to tak řekl slušně).Měl jsem poněkud natřesené hýždě.Ještě mi dovolte citovat něco,co jsem napsal jinam.Týká se to současného stavu jedné B932 od ARRIVY:
ALEDOL píše:... asi před týdnem jsem jel normální KAROSOU B932.Byla rozhrkaná,bylo hrozně slyšel vrčení spojky,jedno křídlo u prostředních dveří se neotevíralo a díky bohu že se to cestou nerospadla,protože to cukalo opravdu hodně.No a když jsem vystoupil všiml jsem si že z této KAROSY to teklo úplně proudem...
Tím,že to teklo proudem,jsem myslel,jinými slovy v autobusácké hantýrce že prostě chcala jak koroptev.
...Tak jsem vybil své literární přání a omlouvám se,že jsem toto vlákno trochu zasvinil,ale musel jsem to napsat,jako reakci na MARTINA.