TOPlist

CzechBus

Obecně i mimo OMSI

Re: CzechBus

Příspěvekod vojtas » 22 lis 2014 08:53

Jestli je to s tema Solarisama pravda, tak DPO by bylo porad v p*deli, protoze by nemeli co vypravit. Nevim, netusim, ale dokud to jede, tak je mi to jedno. Mozna ze znas ridice ze starsich generaci Solarisu, nebo si s tim DPO nejak pohralo, aby to tohle nedelalo. Nikdy se mi totiz nestalo, ze by Solace museli odtahovat.
10 let...
vojtas
Stálý člen
Stálý člen

Příspěvekod |RCMP|glen » 22 lis 2014 10:56

Ale že jsou "zaerrorovaný" Ty starší Solarisy neznamená že budou zadrrorovaný i tyhle nový...
KLÍČOV je Můj druhej domov.
|RCMP|glen
Aktivní člen
Aktivní člen

Příspěvekod Peterson » 22 lis 2014 11:55

Solaris nie je OMSI. Bohužiaľ STIB asi žiaden nekúpi až do 2016, musí sa dokončiť objednávka na 350 Citár C2. Ale keby to tu bolo, bolo by to fajn.
Peterson
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

CzechBus

Příspěvekod |RCMP|glen » 22 lis 2014 12:58

Tak jsem ještě prohledal internet ohledně těch palubek a jsem nemile překvapen.. :? Ta palubka je na výběr ZATÍM jenom jedna a to ta dotyková která vypadá hrozně..

http://www.hybrid.cz/i/autobus/Solaris-Urbino-12-Electric.JPG
KLÍČOV je Můj druhej domov.
|RCMP|glen
Aktivní člen
Aktivní člen

Příspěvekod vojtas » 22 lis 2014 13:08

Myslím, že ty palubky postupně přidají, stejné jako CNG verzi atd. Mysl8m dokonce, že tahle palubka je k dispozici i v III.generaci. Prostě ta palubka bude na přání zákazníka, stejně jako disky apod.
10 let...
vojtas
Stálý člen
Stálý člen

Příspěvekod ALEDOL » 22 lis 2014 13:14

Včera jsem tam byl. Autobusy byly všechny moc pěkný. Fakt,úplně každej se mi něčím líbil. Vlastně kromě ISUZU,ty nemám rád.
Nejvíc se mi z dálkových líbil MAN LION'S COACH L Supreme. Překvapily mě,že má stolečky vevnitř.

Stran městských autobusů,se mi nejvíc líbil Urbanway,po stránce exteriéru. Solaris 4.generace taky není špatnej,akorát se mi nelíbily ty poklice a jak již bylo řečeno,úplně mi vadí na palubovka jako display. To už je podle mě moc,protože zastávám názor,že se to používá blbě. Na čudlík se máčkne určitě líp,než na ikonu,která ani není prostorová.

Pak jak bylo řečeno,hrozně zajímavý jsou ty čudlíky na dveře,kde i máte znázorněno,co ten čudlík dělá,takovou zajímavou animací. To je vyloženě PRO DEBILY,který by nenapadlo,co to dělá.

Pak bylo pěkný to zájezdový IVECO,až na ty prosklený střechy u cestujícího na levé,nebo naopak na pravé straně.

Pak se mi ještě nelíbil LH12,protože projít uličkou bez zavazení o sedačku je nemožný.

Jinak to bylo fakt super a za 120 Kč,to byla 100X lepší podívaná než na Kačerově,tam je to čím dál horší.

A hlavně,nebyly tam ty mrňavý děti,co tam byly jen proto,že nemají co dělat.
ALEDOL
Stálý člen
Stálý člen

Příspěvekod Pejvl » 22 lis 2014 14:03

Víceméně souhlasím s ALEDOLem. To Iveco s částečně prosklenou střechou mi hodně připomínalo RTO.
Hodně se mi líbila ta zájezdová Setra s celou prosklenou střechou a hodně pohodlnými sedačky.
Ta SORka LH byl fakt děs, nejsem nějak objemný, řekl bych, že spíš naopak a i tak jsem měl velké problémy se v uličce protáhnout.
Než ten futuristický Solaris 12 se mi mnohem víc líbila osmnáctimetrová verze, která měla jednak lepší VDO palubovku a taky parádní dveře, které vevnitř nikoho neskřípnou a venku nikomu nenafackujou jako u BN SORek. :P
Letošní ročník CzechBusu se mi taky moc líbil a jsem rád, že nebyl o víkendu. ;)
Jsem SORkař a nestydím se za to!
Pejvl
Diskutující člen
Diskutující člen

Příspěvekod Kuba J. » 22 lis 2014 15:06

Dotyková palubka je i v Perunu (kastle Urbino III.G), co je nyní v Hradci.
Kuba J.
Diskutující člen
Diskutující člen

Příspěvekod cmlc » 22 lis 2014 22:11

Ona byla na CB nějaká LH12 ? Že jsem si nevšiml...
Obrázek
cmlc
Aktivní člen
Aktivní člen

Příspěvekod Pejvl » 22 lis 2014 23:38

Oprava - LC 12 :) Jakej je vlastně rozdíl mezi LC a LH? :D
IMG_4276.JPG

IMG_4271.JPG
Informační tabulka

IMG_4275.JPG
Zajímavý "poloautomat"