//Edit: co jsem viděl ty fotky tak mně napadla ještě jedna věc, není potřeba pomoct při focení budov? Rád bych pomohl se vším co se dá

VencaCZ píše:U DPMUL opravdu nepracuju(kdo ví v budoucnu
) ale mohlo by se zkusit zařídit focení ve vozovně nebo na točnách (na točnách už není problém vůbec), krom toho citybus jezdí snad na všech autobusových linkách v Ústí (krom 11 myslím) takže není problém ho někde ofotit. Sehnal bych co se dá, foto interiéru, kol, nebo střechy, kabiny
//Edit: co jsem viděl ty fotky tak mně napadla ještě jedna věc, není potřeba pomoct při focení budov? Rád bych pomohl se vším co se dáNechci aby tenhle projekt někde v půlce "usnul" a byl prohlášen za nikdy nedokončený, byla by to škoda (zvlášť pro mně jako zapřísáhlého patriota Ústí
)

Bosko píše:VencaCZ píše:U DPMUL opravdu nepracuju(kdo ví v budoucnu
) ale mohlo by se zkusit zařídit focení ve vozovně nebo na točnách (na točnách už není problém vůbec), krom toho citybus jezdí snad na všech autobusových linkách v Ústí (krom 11 myslím) takže není problém ho někde ofotit. Sehnal bych co se dá, foto interiéru, kol, nebo střechy, kabiny
//Edit: co jsem viděl ty fotky tak mně napadla ještě jedna věc, není potřeba pomoct při focení budov? Rád bych pomohl se vším co se dáNechci aby tenhle projekt někde v půlce "usnul" a byl prohlášen za nikdy nedokončený, byla by to škoda (zvlášť pro mně jako zapřísáhlého patriota Ústí
)
jj ale nejezdi na 11 3(tam jezdi jen 18 metr)a na 12.jinak na 2 17 9 13 15 18 19 5 7 jezdí..citybus je totiž nejrozšířeější solo bus

kosak píše:pokud vyfotíš ze všech stran budovy podél linky 19, bude to superspíš teda bych potřeboval od neštěmic nahoru do Ryjic
jinak co se týče fotek busu, jak řikám, potřeboval bych si to nafotit sám a někde na konečné, za provozu je mi to k ničemu, takže pokud máš nějakýho známýho šoféra, kterýmu by nevadilo že bych ho někde otravoval a fotil, bylo by to fajn

Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 16 návštevníků