TOPlist

ETS 2 poradna

Zvláštně vyhrazené forum pro hru ETS2, ostatní volná diskuse níže.
Pravidla fóra
Screenshoty vkládejte do spoileru pomocí ETS2OBR!

Re: ETS 2 poradna

Příspěvekod Vitas » 05 lis 2012 17:51

Tak za a) rozjizdet se na 7icku. Blbost. Za b) rozjizdet se na 1icku. Blbost. Za c) radit kazdou rychlost. Blbost. Za d) vis co je Isuzu? Urcite kvalitnejsi motory nez DAF (Paccar).
Vitas
Pokročilý člen
Pokročilý člen

Příspěvekod Bosko » 05 lis 2012 21:33

je to blbost ale povedlo se mi to :D Jinak Nepopírám ýe Isuzu není kvalitní ale přece jenom je to n´ějakej japončík to spíš už nějakej DAF XF 105 ty já můžu...
Obrázek
Obrázek
Bosko
Pokročilý člen
Pokročilý člen

Příspěvekod Gryzly65 » 05 lis 2012 22:13

To sa máš čím chváliť. Hovado. :D Ja skôr ako v 25km/h určite sedmičku neradím.
Obrázek
Gryzly65
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

Příspěvekod Vondy » 05 lis 2012 22:15

Bosko píše:je to blbost ale povedlo se mi to :D Jinak Nepopírám ýe Isuzu není kvalitní ale přece jenom je to n´ějakej japončík to spíš už nějakej DAF XF 105 ty já můžu...

Si asi pleteš Japonce s Číňanama ne?
Vondy
Nový člen
Nový člen

Příspěvekod Vitas » 05 lis 2012 23:10

Neplete. Isuzu jsou Japonci a jejich motory jsou vrchol kvality v dnesni dobe. Akorat se to sem nedovazi.
Vitas
Pokročilý člen
Pokročilý člen

Příspěvekod oresteia » 05 lis 2012 23:54

No,tak nevím,jestli to dělám dobře,ale s manuální řpevodovkou zacházím asi takto
s nákladem:
začínám na 1 vysoce vytočenou a pokračuju 3-4(někdy rovnou 5)-6-7 ... dělám to tak hlavně proto,že když se rozjedu na 2ku či 3ku a musím ještě zpomalit,nebo prostě pustit plyn,otáčky mi okamžitě spadnou
bez nákladu:
začínám na dvojce a už hodně přeskakuju třeba 2-4-6 ...

a pozoruje někdo rozdílné chování motorovek u jiných značek tahačů ? já mám zatím jenom volva,takže nevím :D ale vím,že volvo má nejkvalitnější motorovky,tak jestli je to i ve hře
á ještě k motoroce,na jakých otáčkách zabírá asi nejlépe ? je mi jasný,že asi čim vyšší,tim lepší,ale jde mi i o životnost motoru
na kolik otáček jezdíte do kopce ? já takových 2000,abych měla jistotu,že se mi to cestou neudusí
SherPa log. & Comfort Line a.s. http://www.forum.omsi.cz/viewforum.php?f=66
oresteia
Zabydlený člen
Zabydlený člen

Příspěvekod shitman » 06 lis 2012 00:21

a hele, slečna letuška vstala z mrtvých :) tebe jsem tu dlouho neviděl anys.. pokud jde o ty japonce, myslím, že o nich platí všeobecně, že jeden výrobek z japonska vydrží zhruba tolik, co sedm výrobků z číny.. :)
Obrázek
Obrázek PROTOŽE ZRZKY VLÁDNOU SVĚTU!!
shitman
Profík
Profík

Příspěvekod oresteia » 06 lis 2012 00:49

a nojo,poslední dobou nemám na tohleto čas :) ale na takovou hodinku dvě,si ob den čas najdu tak ets je dobrá volba :D
oresteia
Zabydlený člen
Zabydlený člen

Příspěvekod Vitas » 06 lis 2012 00:53

Na jednicku se nerozjizdi ani s nakladem. (Leda do kopce). S nakladem je nejlepsi 2-4-6-(7)-8 a pak uz po jednom nebo tak nejak no. Jinak radit kolem 1500 otacek, dal uz stejne motor nema tolik kroutici moment. To ze spadnou otacky nevadi, spis ba naopak. Motor kamionu ma velkej objem motoru, ale maly otacky, ten jezdi hlavne na kroutici moment, vykonova spicka jako takova nehraje takovou roli. Takze kdyz ti spadnou otacky klidne na 600 nebo na volnobeh tak to neres, kamiony normalne zabiraj od 800 otacek nahoru, takze neni potreba vytacet, obzvlast na 1500, to nedela motoru dobre, vsak taky proto je na otackomeru nejaky zeleny uzemi, tak v tom to drzet. Modry uzemi je nejucinejsi motorova brzda. Bez navesu je to osobak. S tim se jezdi normalne treba 4-8-10-11-12 = to je pet rychlosti jako u osobaku. Samozrejme kazdej at si to dela jak chce, ale takhle se to plus minus dela v realu. Motorovka je v ETS stejna vsude. Volva maj mozna nejkvalitnejsi motorovku, ale dneska je na 90% v kamionech retarder nebo intrader, motorovky jsou mirne pase.
Vitas
Pokročilý člen
Pokročilý člen

Příspěvekod oresteia » 06 lis 2012 14:07

oki kuju za tipy :) ale mám teĎ problém,no jela jsem zakázku pro jiného zaměstnavatele a palivo jaksi ignorovala a říkala si,přece by mi nedali náklaďák skoro bez paliva,no,dali :D je v ets něco jako asistenční služba nebo něco takového ? hledám,hledám a nemůžu to nikde najít
// jo,tak už to mám,musí se dát F1 a pak kliknout na tu žlutou knížečku v PDA... jáí se to snažila nakliknout Fkem a nešlo mi to právě :)
oresteia
Zabydlený člen
Zabydlený člen

PředchozíDalší

Zpět na American / Euro Truck Simulator 2