TOPlist

Euro truck simulator 2

Zvláštně vyhrazené forum pro hru ETS2, ostatní volná diskuse níže.
Pravidla fóra
Screenshoty vkládejte do spoileru pomocí ETS2OBR!

Re: Euro truck simulator 2

Příspěvekod Pall » 14 led 2012 21:06

Bonde... Vezmu papír udělám si bod A přímku potáhnu k bodu B.... Takže sem si nakreslil simulator třebaa jo truck sim... Ani to nebolelo bod A bod B mám:)
Obrázek
Obrázek Obrázek
Pall
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

Bydliště: LOS BRNOS! Samosprávou pasované na Vznešené Království Velkomoravské Říše

Příspěvekod Najlvin » 14 led 2012 21:08

Fantomas007: Ty jsi to vystihl naprosto přesně a ve všem s tebou souhlasím, Máš pravdu. Ale i tak mám obavy, že to tu někteří nepochopí, respektive že to nebudou chtít pochopit...

Palle, prosím tě, nezaháněj to až do takových extrémů... Však ty moc dobře víš, jak to bylo myšleno.
Najlvin
Diskutující člen
Diskutující člen

Příspěvekod Pall » 14 led 2012 21:10

Co je to napodobovat truck který se řítí proboha 160 Km/h??? To je napodobování??? Bylo pro příklad... Takhle se napodobuje 40 tunovej kolos??? Napodobit to fyzikou antihmoty plápolající konfety zmítající se ve větru která se ti rozplácne o hubu???..... Na toto téma bych počmáral celé foru a ještě by to nestačilo...
Obrázek
Obrázek Obrázek
Pall
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

Bydliště: LOS BRNOS! Samosprávou pasované na Vznešené Království Velkomoravské Říše

Příspěvekod KingFrame » 14 led 2012 21:31

Najlvin:
Zaráží mne Tvoje drzost a sebestřednost. Máš ten pocit, že jelikož to nemám k SCS daleko, tak jsem to neudělal? Kdyby jen to, ani když tohle bylo k ničemu, tak jsem se nejen já pokusil to řešit písemně, do dnes čekám na odpověď a pokud vím tak přišla jen jedna jediná odpověď a byla to snůška řečí typu, určitě, možná, snad, někdy, takže si nechej svoje připomínky. Proto si dovolím tvrdit, že to je banda debilů, nic jiného si prostě za svoje jednání nezaslouží.
Hodinové demo nebo nedej bože recenze, které píší takový blbci jako jsi Ty mi jsou opravdu k ničemu a opravdu očekávám, že když už mi někdo něco nabízí za peníze bude se snažit, nevím o tom, že by cokoli os SCS fungovalo vždy tak bezchybně jako se Ty pomýleně snažíš tvrdit, ono těch pádů s tím, že Prism 3d přestal pracovat bylo asi málo, že? Buď proboha alespoň objektivní, když už nic jiného.
Že máš Ty a Fantomas problém s tím, že simulace je od slova simulovat, čili věrně vytvořit odraz skutečnosti a nikoli něco jen vzdáleně napodobovat, je Váš problém chlapci. A propo, asi proto, že v SORu používají místo simulace tu Vaší napodobeninu, mají takové problémy a neustále mají problém s poddimenzováním hlavních částí, že? Výborně, chlapci, jen tak dál.
ObrázekObrázek
KingFrame
Diskutující člen
Diskutující člen

Příspěvekod Pall » 14 led 2012 21:38

Víte co je na této konverzaci to zaražející??? Že tady kecáme o SCS a nevím jestli nám to všem za to stojí:)
Už sem to říkal...Poprvé za celou eru SCS, su na to zvědavé..Fakt že jo..., ale zatím fakt co vidím neznačí simulator...Furt ne:)
Obrázek
Obrázek Obrázek
Pall
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

Příspěvekod Najlvin » 14 led 2012 21:49

KingFrame, s tebou se evidentně nedá normálně diskutovat, tak toho radši necháme. Každý máme holt jiný názor, tak je jasné, že společnou řeč asi nenajdeme nikdy. Ale to jsem ani nečekal. Mně jen prostě vadí ten tvůj sprostý přístup k věcem, které třeba mně jsou blízké a záleží mi na nich. Ale to je už jedno...

Apropo jestli jsi byl někdy v SCS, tak to máš docela odvahu - klobouk dolů, je-li to pravda. A že ti neodpovídají na maily, no - jestli jsi jim psal v takovém duchu, jako se o nich vyjadřuješ tady, tak se jim ani nedivím. Ale hlavně - víš co jim tam musí chodit jiných mailů a připomínek? Myslím, že by nebylo ani v tvých silách na vše odpovídat, když máš i jiné, důležitější věci na práci. Tak si to neber tak osobně ;-)
Najlvin
Diskutující člen
Diskutující člen

Příspěvekod KingFrame » 14 led 2012 22:11

Najlvin:
Představ si, že já s každým, kdo se ze mě nesnaží dělat vola jednám nanejvýš slušně, ostatně já si to vůči zákazníkům ani dovolit nesmím, až když se pokusí mě občůrávat tak to špatně dopadne. Takže, nejen já jsem jim posílal nabídku na "spolupráci", v uvozovkách proto, že nikdo jsme za to od SCS nic nechtěl, neočekával a je by to k ničemu nezavazovalo, kdykoli by měli zájem mohli se ohlásit, proto, abychom věděli ke komu je zrovna přiřadit nebo o jaké auto by zrovna měli zájem a mohli to všechno vidět v provozu, dokonce nebyl problém je odvézt na zkušební polygon, pravda ten je trochu z ruky, ale tam by si mohli zkoušet co chtěli, klidně celý den.
Udělali jsem to proto, že to co vytvořili pokřivilo a dál pokřivuje pohled na práci řidiče z povolání a provoz silniční nákladní dopravy. Měli úžasnou možnost zábavnou formou ukázat hlavně dětem, protože tam je nejvíce hráčů, že to není jednoduché a mohlo to člověče div se i ledacos naučit a měli úžasnou možnost opravdu to k nějakému zdárnému konci dotáhnout. Třeba bychom se pak i dočkali toho, že se nebude na řidiče z povolání, kteří zrovna sedí za volantem nákladního vozu jen a jen nadávat a, že možná bude na silnicích i lépe. Nevyužili toho, proč to je mi teď už jedno. Já nevím, ale připadá mi to úplně stejné jako chtít diskutovat s alarmistou a globálním oteplencem, tito lidé se také bojí diskuze, protože by se mnohlo ukázat, že plácají nesmysly, v případě SCS by se asi ukázalo, že jsou to opravdu matláci a zvojtí na co sáhnou. A Ty mi říkáš, že za tohle bych je měl když ne obdivovat, tak je ještě šetřit? Ani omylem, oni zkusili dělat nejen ze mne vola a proto nemám nejmenší důvod se k nim chovat slušně.
Naposledy upravil KingFrame dne 14 led 2012 22:26, celkově upraveno 2
ObrázekObrázek
KingFrame
Diskutující člen
Diskutující člen

Příspěvekod Rohatej » 14 led 2012 22:14

No pánové, bylo by nejlepší, kdybyste se sešli v hospodě a tam si to vyříkali. Sice je fajn, že diskuze jede (od toho to je), ale tam by jste si to vyříkali lépe. ;)
Rohatej
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

Příspěvekod KingFrame » 14 led 2012 22:22

Rohatej:
Ne, necháme toho, každý máme svůj názor nebo zkušenost. Já jsem navíc v některých oborech a oblastech radikál až možná extrémista. Už na začátku jsem říkal, že tam evidentně nějaký posun teď znát je, ale chlubit se takovou rádoby "fyzikou" to bych raději jaksi taktně a v tichosti přešel než z toho ještě udělat video, to mi vážně přijde jako totální výsměch. A bohužel ten cirkus kolem Štalmacha mi připadá jako jen záminka pro opodstatnění vyšší ceny. Napadá mě teď další případ principem stejný, bohužel tentorkáte nás to všechny stojí nemalé peníze jako daňové poplatníky a bohužel se k tomu snížil i člověk, který si myslím nemá zapotřebí takto jednat a kterého jsem vždy považoval za vzor slušnosti. Uvidíme co mi na to řekne sám, ale Najlvine, pokud to je skutečně tak jaké jsou zatím moje informace, nebudu se k němu už dále chovat slušně, nezaslouží si to.
ObrázekObrázek
KingFrame
Diskutující člen
Diskutující člen

Příspěvekod domcek » 14 led 2012 23:41

Chtěl jsem tu prvně pokračovat v diskuzi a mlet tu o Kingframových naprosto nesmyslných argumentech (které ještě více schazuje to, že pomlouvá Najvlinovi argumenty) a to jsem se na to díval víceméně z neutrálního pohledu, protože chápu vás oba a respektuji vás a vaše názory, ale přecijen Najvlin mluvil opravdu mnohem rozumněji, ale to je jedno. Faktem je, ze se SCS snaží něco udělat a pokud se někomu nelíbí, co dělají, má možnost vytvořit něco vlastního... však máte spoustu otevřených enginů. A nakonec takhle kdysi velmi pravděpodobně začínala SCS, protože co vím, tak lidé z SCS nejsou pouze spolupracovníci, ale většinou přátelé, kteří se znali už dříve. A jinak, ty chyby prism3d jsem u originální hry bez modifikací v životě nezažil a to jsem v PTTM, Haulinu i GTS strávil desítky, možná stovky hodin. Takze to je většinou způsobeno neschopností lidí, co dělají modifikace.
A nakonec pro takové šílence jako vy dva (kingframe a pall) je tu Rigs of rods ne?
http://trucksbook.eu/ developer, ETS 2 Map designer.
domcek
Diskutující člen
Diskutující člen

PředchozíDalší

Zpět na American / Euro Truck Simulator 2