od KingFrame » 14 led 2012 19:23
Najlvin:
Výborně, chlapče, podle Tvé logiky máme být rádi, že máme takovou vládu jakou máme a nesmíme si stěžovat, protože to co soudruh Najlvin rozhodl, že je to nejlepší a tudíž je to svaté. Ten kdo není s ním je proti němu. V tom případě Tě upozorňuji, že to už tady jednou bylo a dopadlo to špatně. Jinak skvěle, díky takovým jako jsi Ty jsme ve sračkách v jakých jsme a přesně tací jako Ty akorát brzdí vývoj nového, takže jestli je tady někdo dacan, tak jedině Ty. Buď tak laskav neber si mě do své nevymáchané huby, nejsem Ti na to zvědavý, víš prd co jsem já nebo Pall kde a pro koho dělal, takových blbců co když dojdou argumenty tak honem rychle tahají ven to, co předvádíš Ty, naseru kýbl a když přitlačím tak dva. Jak říká Pall, jestli Ty jsi jednoduchý a necháš se opít rohlíkem, za to my Ti bohužel nemůžeme.
domcek:
Pracoval jsi někdy s editorem Auranu? Patrně ne, protože pak by si viděl co to znamená pořádný, jednoduchý a funkční editor. Na druhou stranu, ano třeba GE je ještě horší a každému funguje jinak a nikdy vlastně ne dobře a správně, to je také pravda, ale opět, přece to není možné neustále do nekonečna omlouvat tím způsobem, že někdo je ještě horší, tady se bavíme o SCS a bohužel, zatím tam není vidět progrese, která by k něčemu byla, že Giants(Astragon je pouze vydavatel)je další takový, o tom žádná, ale o ně tady teď nejde. Celý problém je v tom, že kdykoli někdo řekne, "pánové tohle je prostě špatně a je třeba to udělat jinak" najde se pokaždé x blbců(jako třeba Najlvin, kteří místo toho, aby řekli, ano je to problém a musí se s tím něco udělat, okamžitě řeknou:"No, ale oni(tamti, prostě Ti druzí nebo další)to mají ještě horší tak buďme rádi za to co je. To je to nejhorší co se vůbec může stát, takhle se nikdy nikam nepohneme. Zapomeňte už kurva drát(že to tak musím říct) na to co má ten a nebo onen, tady se bavíme o konkrétním příkladu, o konkrétní vadě, která se prostě neustále objevuje a nikdo jí buď řešit nechce a nebo neumí, co má kde někdo jiný mne v tuhle chvíli nezajímá.
Naposledy upravil
KingFrame dne 14 led 2012 19:25, celkově upraveno 2