TOPlist

Euro truck simulator 2

Zvláštně vyhrazené forum pro hru ETS2, ostatní volná diskuse níže.
Pravidla fóra
Screenshoty vkládejte do spoileru pomocí ETS2OBR!

Re: Euro truck simulator 2

Příspěvekod shitman » 14 led 2012 18:57

na jednu stranu Palla chápu, je fakt, že název hry jasně říká "truck simulátor", ne "simulátor života řidiče trucku" nebo "simulátor kupování kafe". Já vim, že to tak potom nezní dobře, ale fakt, když už simulátor, tak aspon něco.. v době vbusu neřeknu, to ještě půlka lidí jela na 486kách, a hlavně se to nejmenovalo "Bus simulátor" ale "virtual bus".. toto by se taky mohlo menovat "virtual truck" a byl by větší klid.. ale do téhle debaty ze nezapojuju rád, protože o trucích vim ho*no.. :)
Najlvin píše:...Co já bych dal za to, kdyby takhle někdo udělal alespoň jedinou hru s tramvajemi...

hele, a o openBVE si slyšel? :) sice je to primárně vlakovej sim, ale fyziku to má podle mě dost dobrou a aji tramvají je do toho plno.. :) sice zase trochu oželíš grafiku, ale zase nebudeš mít problém s FPS..
Obrázek
Obrázek PROTOŽE ZRZKY VLÁDNOU SVĚTU!!
shitman
Profík
Profík

Příspěvekod domcek » 14 led 2012 18:57

Palle, hrál jsi někdy něco od Astragonu? Proti tomu jsou hry od SCS naprostým zázrakem :D
Jinak souhlasím s Najvlinem... A co máš proti editoru map Kingframe, to by mě docela zajímalo... Neni to sice SDK pro Cryengine, ale rozhodně se tam dají vytvořit nádherné krajiny.
http://trucksbook.eu/ developer, ETS 2 Map designer.
domcek
Diskutující člen
Diskutující člen

Příspěvekod Pall » 14 led 2012 19:04

Nehrál...Říkám že arkády nehraju...Vím kam míříš... To ale SCS neomlouvá že sou lepší... Spíš ten ASS=´§ nebo jak, společně s SCS měli odprostit od těch názvů...a jim podobní jak by smet... A s těma kravinama simulator řidiče kamionu, to už nemůžu slyšet vůbec... Kua kterej kamioňák nespí??? Nemusí si dělat řidičák, nemá rodinu, nejí, nepije, nesere, nešu*á ty děvky po cestě...apod. To není ani sim života řidiče... To je delirium...
Obrázek
Obrázek Obrázek
Pall
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

Bydliště: LOS BRNOS! Samosprávou pasované na Vznešené Království Velkomoravské Říše

Příspěvekod domcek » 14 led 2012 19:11

ale v hrách od SCS spí... a mrkni na nějaká videa na youtube nebo recenze, najdeš to třeba pod jménem simulátor stavby... a je myslím i nějaký simulátor cisterny od astragonu... aaa, už jsem našel i video :D http://www.youtube.com/watch?v=8Boo7NJO ... r_embedded
http://trucksbook.eu/ developer, ETS 2 Map designer.
domcek
Diskutující člen
Diskutující člen

Příspěvekod Pall » 14 led 2012 19:13

no spí asi tak jak usne monitor a dál??? např. zásadní regule čím se trucker řídí a je to přímo k profesi, dodržujem AETR?...Nemusíš. Něco sem o nich zaslech a víc o nich nepotřebuju znát..Stačí:)
Obrázek
Obrázek Obrázek
Pall
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

Bydliště: LOS BRNOS! Samosprávou pasované na Vznešené Království Velkomoravské Říše

Příspěvekod Jurajs_89 » 14 led 2012 19:22

Najlvin píše:Vlastně takhle se můžu podívat úplně na všechny hry v tomto žánru a dojdu ke stejnému závěru, protože opravdový "simulátor", který by si to označení vážně zasloužil, dosud nevyšel a jen tak ani nevyjde...

Live for Speed, FSX?
Jurajs_89
Pokročilý člen
Pokročilý člen

Příspěvekod KingFrame » 14 led 2012 19:23

Najlvin:
Výborně, chlapče, podle Tvé logiky máme být rádi, že máme takovou vládu jakou máme a nesmíme si stěžovat, protože to co soudruh Najlvin rozhodl, že je to nejlepší a tudíž je to svaté. Ten kdo není s ním je proti němu. V tom případě Tě upozorňuji, že to už tady jednou bylo a dopadlo to špatně. Jinak skvěle, díky takovým jako jsi Ty jsme ve sračkách v jakých jsme a přesně tací jako Ty akorát brzdí vývoj nového, takže jestli je tady někdo dacan, tak jedině Ty. Buď tak laskav neber si mě do své nevymáchané huby, nejsem Ti na to zvědavý, víš prd co jsem já nebo Pall kde a pro koho dělal, takových blbců co když dojdou argumenty tak honem rychle tahají ven to, co předvádíš Ty, naseru kýbl a když přitlačím tak dva. Jak říká Pall, jestli Ty jsi jednoduchý a necháš se opít rohlíkem, za to my Ti bohužel nemůžeme.

domcek:
Pracoval jsi někdy s editorem Auranu? Patrně ne, protože pak by si viděl co to znamená pořádný, jednoduchý a funkční editor. Na druhou stranu, ano třeba GE je ještě horší a každému funguje jinak a nikdy vlastně ne dobře a správně, to je také pravda, ale opět, přece to není možné neustále do nekonečna omlouvat tím způsobem, že někdo je ještě horší, tady se bavíme o SCS a bohužel, zatím tam není vidět progrese, která by k něčemu byla, že Giants(Astragon je pouze vydavatel)je další takový, o tom žádná, ale o ně tady teď nejde. Celý problém je v tom, že kdykoli někdo řekne, "pánové tohle je prostě špatně a je třeba to udělat jinak" najde se pokaždé x blbců(jako třeba Najlvin, kteří místo toho, aby řekli, ano je to problém a musí se s tím něco udělat, okamžitě řeknou:"No, ale oni(tamti, prostě Ti druzí nebo další)to mají ještě horší tak buďme rádi za to co je. To je to nejhorší co se vůbec může stát, takhle se nikdy nikam nepohneme. Zapomeňte už kurva drát(že to tak musím říct) na to co má ten a nebo onen, tady se bavíme o konkrétním příkladu, o konkrétní vadě, která se prostě neustále objevuje a nikdo jí buď řešit nechce a nebo neumí, co má kde někdo jiný mne v tuhle chvíli nezajímá.
Naposledy upravil KingFrame dne 14 led 2012 19:25, celkově upraveno 2
ObrázekObrázek
KingFrame
Diskutující člen
Diskutující člen

Příspěvekod Najlvin » 14 led 2012 19:24

Abych pravdu řekl, to slovo "simulátor" je to nejmenší, co mě na těhle hrách trápí. Palle, myslím, že z toho děláš moc velkou vědu a zbytečně se s tím rozčiluješ. Za to to fakt nestojí - v životě jsou daleko horší věci ;-)

OpenBVE jsem jeden čas zkoušel, ale ta grafika je tam strašná. Vím, že někomu to nevadí, ale zrovna tenhle aspekt mi brání v tom, abych se do hry vžil. Proto říkám, že nějaký ten pořádný tram sim mi tu pořád chybí. Mít to grafiku jako ETS2, byl bych spokojenej :D

Jinak ten editor je ještě v pohodě - znám daleko horší nástroje, ve kterých je doslova umění se už jen vyznat. V případě her od SCS je to jednoduchý jako facka a s trochou fantazie se v tom dá dělat velmi pěkná krajina. Chce to jen vědět, jak co ve hře funguje, a pak to jde skoro samo :-)
Najlvin
Diskutující člen
Diskutující člen

Příspěvekod Pall » 14 led 2012 19:25

Juro: Nebo LFS. Sou to prostě simy odpovídající možnostem dnešních PC... Je to furt málo, ale to už se nedá nikomu zazlívat, když na něco víc ještě nestačí dnešní technologie PC...

Tebe to netrápí... Mě jo i když v tomto měřítku hra vz. život, mě to tedy bytostně netrápí:) ...Ovšem v tomto měřítku jo... Říkám snad po milionté nic jinýho než sim nehraju... Tak ještě abych se po tom jestlije to sim nepídil...Mě hra neříká vůbec nic... S toho sem asi už vyrostl..Najivně si hrát to už neumím...
Obrázek
Obrázek Obrázek
Pall
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

Příspěvekod Rohatej » 14 led 2012 19:35

Nedá se omlouvat tím, že tamti jsou horší. Prostě je potřeba bejt špička (zrovna jsem koukal na Pohlreicha a ten to víceméně říkal taky) v odvětví. To ale SCS je. Nikdo s ničím lepším stále nepřišel. Akorát proč to zůstává tak, jak to je? Buď to těhle her dát nechtějí (a pak udělat novou hru, resp. simulátor/trenažér), nemají ještě ty zkušenosti nebo peníze. Dokud budou mít fanouškovskou základnu ve formě dětí, kterým stačí, že to nějak vypadá a stejně si to stáhnout, SCS zůstane tam, kde je.
Rohatej
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

PředchozíDalší

Zpět na American / Euro Truck Simulator 2