TOPlist

Euro truck simulator 2

Zvláštně vyhrazené forum pro hru ETS2, ostatní volná diskuse níže.
Pravidla fóra
Screenshoty vkládejte do spoileru pomocí ETS2OBR!

Re: Euro truck simulator 2

Příspěvekod Rohatej » 19 pro 2011 17:31

No tohle je teda něco. :D Pall se začíná trošku těšit. :) Ale ne, opravdu, když to vidim, snaží se. I ten Šebor kolem těch aut lítá... já sám se taky těšim.

Jinak co se týče toho jejich enginu - on se dá asi hodně upravovat, ne? Alespoň mi to tak přijde. Takže z toho, že by nezvládal zvuky ani moc obavu nemám. Akorát nevim, k čemu nahrávali zvuky přihrádek, apod. Využití ve hře asi nebude.
Rohatej
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

Příspěvekod Pall » 19 pro 2011 17:54

Nikdy bych si nepomyslel, že by se tak mohlo stát:) Asi sem se zbláznil..To bude ono:)
Obrázek
Obrázek Obrázek
Pall
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

Bydliště: LOS BRNOS! Samosprávou pasované na Vznešené Království Velkomoravské Říše

Příspěvekod shitman » 19 pro 2011 18:15

to bude těma vánocema ;) po novoroční kocovině tě to přejde :)
Obrázek
Obrázek PROTOŽE ZRZKY VLÁDNOU SVĚTU!!
shitman
Profík
Profík

Příspěvekod Dom » 19 pro 2011 21:01

No myslím,že když už nahrávali cvakání tlačítek a nevím čeho všeho,tak to asi využijí. To by byl velký pokrok.
Dom
Pokročilý člen
Pokročilý člen

Příspěvekod Pall » 19 pro 2011 21:12

Věříš, že zrovna cvakání tlačítek mě nezajímá?!:) Turbo, zvuk motoru pod plynem pod zátěží, zvuk motoru bez něj, ŘAZENÍ + spojka, brzda, např zvuk serva, buchot návěsu a pneumatik valících se po asfaltu, díra ruchy mrdanec do tlumičů cekový přenos do kabiny...apod.....To mě zajímá. Cvakání tlačítek to dokáže i modifikace kde jakýho šu***...máka:)
Obrázek
Obrázek Obrázek
Pall
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

Bydliště: LOS BRNOS! Samosprávou pasované na Vznešené Království Velkomoravské Říše

Příspěvekod Vitas » 19 pro 2011 21:20

Ne Palle nesmis jim podlehnout, ja porad verim ze to bude sracka... :D Lepsi bejt prekvapenej nez zklamanej.
Vitas
Pokročilý člen
Pokročilý člen

Příspěvekod Pall » 19 pro 2011 21:32

Ale tak s rozumem:) Znám je už nějaký ten rok...Zatím mě nepřesvětšili nikdy...A nejspíš nikdy že to bude SIMULATOR:) Na To mám kurevsky striktní názor, ale bavit mě to může. protože proč? Nákladní doprava...To je ten hlad:) Hele nechám to být. Nyní:) nebudu je potápěť když sou v dobré náladě:)
Obrázek
Obrázek Obrázek
Pall
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

Příspěvekod Dom » 19 pro 2011 21:59

Ale dobrá tlačítka a cvakání srágorek interieru jsou detaily,ale je to jen část,pokud jsem dobře viděl,tak tam nahrávaly i zvuky motoru za jízdy i za stání,což je u mě Velký +.

Jasně není to reálný jak by mohlo,ale vemte v potaz jejich situaci. Málo peněz, velká potřeba zájemců (kvůli výdělku). Konkurenci nemají,tak je nemá co tlačit dopředu. Až bude něco obdobného,tak to taky bude o něčem jiném.

Vemte OMSI,kolik her s busy bylo a jak vypadaly,než se někdo dopracoval k OMSI? Tak oni nemůžou udělat z roku na rok nejlepší a nehranější simulátor. Udělejte hru na podobný princip, odvést náklad z bodu "A" do bodu "B". Pokud si to pár lidí zahraje,zhodnotí,... a bude to lepší jak to co tvoří SCS,tak i SCS využije pár vašich vychytávek,některé vylepší a bude to celé na jiné úrovni.

Jen aby jsem uvedl příklad zdokonalení tak teď to nastavení zrcátek. Viděl jsem to na jednom videu,ale jako by se po tom slehla zem. Pak jmenovky za okno prkotina která vyvolá větší srandu tak,jako úprava vzhledu trucku ("tuning"). Když to koupí tatík 8mi letému synáškovi co pro něj bude lepší Grafika (vzhled) nebo realističnost. Tady je větší kupní síla,která je prozatím pro SCS důležitější.

Sry za takový román,ale potřeboval jsem říct spousty věcí co mi leží na srdci,a časem ještě dopíši. :D
Dom
Pokročilý člen
Pokročilý člen

Příspěvekod Pall » 19 pro 2011 22:11

Já ti ale něco povím. S těma chechtákama na kerou SCS furt pláče. Zmiňoval si Omsi pro příklad. A co to so původně 2 pouzí dva nadšenci AMATÉŘI!!!! Oni původně začali jako prostě jen tak modifikačně a až časem to přerostlo v toto... Tito nemají za sebou finance sou jen dva, tam mě tu nevyprávěj o SCS, kteří sou profíci už cca 10 let. A navíc bezkonkurenční prostředí... Víš jak bych jednal já v takovém prostředí?. Zasadit zdrcují tah, protože moji potencionální konkurence se musí ještě vypracovat. Měl bých náskok jak prase!!!...Za druhé sám víš jak to u dětí probíhá...Imrvére slyším. Tady se to dá stáhnout dokonce fan weby vedou nelegální verzi jako jednu kapitolku v menu webu....Něco Ti povím. pohybuju se v simech dost dlouho. Je to šíleně ortodoxní grupa, není početná tak jak u běžných hráčů, ale dokážou být tažnou silou neboť sou to starší lidé a ví moc dobře že za kvalitu se platí... Vem si to jak chceš, ale věřím, že s toto ortodoxní grupou by měli výsledně lepší zisky než "hop nebo trop" u dětí:) To si buď 100% jistej!!!
Obrázek
Obrázek Obrázek
Pall
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

Příspěvekod Dom » 19 pro 2011 22:25

No jako s tebou souhlasím,ale tak když si to myslíš,tak jim napiš třeba otevřený dopis. Vemou si to k srdci a začnou dělat něco líp,nebo jej budou ignorovat. Jo OMSI je dobré ze spousty ohledů,ale kolik lidí si může zahrát? Strašně malá skupina,co já znám tak spousty lidí mají smůlu,jelikož hru nerozjedou.
Menu bez češtiny nebo znalosti cizího jazyka ani nevypotím,nastavení to má OMSI velký průšvih,tam přes polovinu nevím co to je za funkci a zda je využitelná v základu,nebo až někdo vypracuje model (FBW 1. s alarmem co pamatuju).

U Euro trucků tam to spustí člověk co vidí prvně počítač když má štěstí tak si i nastaví volanty a nevim co všechno. A dokonce nemusí mít výkonný PC.
Já cca v březnu 2011 dostavěl komplet PC rozjedu tam zatím i nové hry na plné detaily,rozlišení,... Ale u OMSI s takovým to nastavením budu rád když mi to pojede,a aby to bylo hratelné musím si tam hodně co upravit.

V některých ohledech mi přijde OMSI až moc složité. Měl jsem mockrát problém se zrcátky kdy jsem tam mohl mít jen "statický" obrázek,který se neměnil,nebo šedou plochu. Co s tím? Nebýt fóra tak dodnes hraju bez zrcátek,a vlastně by to pro mě bylo nehratelné,a nehrál bych to.S omsi jsem spokojený dost,ale několik týdnů zjišťování,hledání a dodnes ho nemám nastavené tak,jak by se k mému PC hodilo nejlépe.

Asi jsem trošku odbočil ale srovnání Eura s Omsi jsem vybral kvůli tomu,že se o tom bavíme v Omsifóru,a já dodnes nejsem schopen nejlépe vyštelovat omsi,protože mi jednou za čas resetne nastavení a jsem na nule,nestává se to tak často,ale stává.
Dom
Pokročilý člen
Pokročilý člen

PředchozíDalší

Zpět na American / Euro Truck Simulator 2