Ale dobrá tlačítka a cvakání srágorek interieru jsou detaily,ale je to jen část,pokud jsem dobře viděl,tak tam nahrávaly i zvuky motoru za jízdy i za stání,což je u mě Velký +.
Jasně není to reálný jak by mohlo,ale vemte v potaz jejich situaci. Málo peněz, velká potřeba zájemců (kvůli výdělku). Konkurenci nemají,tak je nemá co tlačit dopředu. Až bude něco obdobného,tak to taky bude o něčem jiném.
Vemte OMSI,kolik her s busy bylo a jak vypadaly,než se někdo dopracoval k OMSI? Tak oni nemůžou udělat z roku na rok nejlepší a nehranější simulátor. Udělejte hru na podobný princip, odvést náklad z bodu "A" do bodu "B". Pokud si to pár lidí zahraje,zhodnotí,... a bude to lepší jak to co tvoří SCS,tak i SCS využije pár vašich vychytávek,některé vylepší a bude to celé na jiné úrovni.
Jen aby jsem uvedl příklad zdokonalení tak teď to nastavení zrcátek. Viděl jsem to na jednom videu,ale jako by se po tom slehla zem. Pak jmenovky za okno prkotina která vyvolá větší srandu tak,jako úprava vzhledu trucku ("tuning"). Když to koupí tatík 8mi letému synáškovi co pro něj bude lepší Grafika (vzhled) nebo realističnost. Tady je větší kupní síla,která je prozatím pro SCS důležitější.
Sry za takový román,ale potřeboval jsem říct spousty věcí co mi leží na srdci,a časem ještě dopíši.