TOPlist

3 Generationen-Addon

Zde najdete vše o připravovaných nebo již vyrobených vozidlech do hry.

Re: 3 Generationen-Addon

Příspěvekod 68324 » 19 zář 2014 17:27

Nejde mi nastartovat motor (ked ked dlhsie stojim napr . 30min na konecnej zapnem privod eleketriny stalcim M a nejde nastartovat . Robi toto niekomi na klbovom 1999 (verziu mam 1.10)
Obrázek
68324
Diskutující člen
Diskutující člen

Příspěvekod peternr79 » 19 zář 2014 18:47

máš zaradený neutrál?
PC Intel Core i9 - 11900K 5.3GHz
NVIDIA GeForce RTX 3090 24GB
RAM 64GB
SSD 2000GB
peternr79
Pokročilý člen
Pokročilý člen

Příspěvekod Karosa B932 » 19 zář 2014 22:37

Ahojte. :) Nevím zda jste si už někdo všimnul že u verze Solo- VHH 1997 občas při vyřazení na neutrál, při dojezdu chcípne. Vím že bych to neměl dělat protože je to zakázané, ale zajímalo by mě proč tomu tak je. https://www.youtube.com/watch?v=JJ6vt9P ... pPMyQpO13w
Chcípnutí je v čase: 8:10 a 11:57.
,,Buďte optimisti při řízení. Vyprdněte se na všechny "pitomce" okolo. Nejlepší je mít dobrou náladu, i když tomu někteří kolikrát nepřispívají, ale jsme přece jen lidi, které maličkosti NESMÍ vůbec rozhodit! " Karosa B932, mrdák.
Karosa B932
Pokročilý člen
Pokročilý člen

Příspěvekod rpopo » 20 zář 2014 11:42

Neviem prečo ti to robi, ale na mieste prevodovky by som vyskočil, nakopal ťa a nasadil sa naspäť, tie autobusy maju funkčny kickdown, to znamena že nie je potrebne "klavesnicu" na prevody ani len použivať a keď hej tak tam dať trojku alebo dvojku či potom prepnuť z dvojky na trojku, ale nikdy sa nema prepinať na klavesnici z vyššieho do nižšieho stupňa. Prečo to chciplo je vina tvojej jazdy. Takto by životnosť prevodovky bola drasticky nízka. Okrem ineho, zastavovať s automatom na neutral môže naozaj len blb.
Obrázek
rpopo
Stálý člen
Stálý člen

Příspěvekod Karosa B932 » 20 zář 2014 12:14

rpopo píše:Neviem prečo ti to robi, ale na mieste prevodovky by som vyskočil, nakopal ťa a nasadil sa naspäť, tie autobusy maju funkčny kickdown, to znamena že nie je potrebne "klavesnicu" na prevody ani len použivať a keď hej tak tam dať trojku alebo dvojku či potom prepnuť z dvojky na trojku, ale nikdy sa nema prepinať na klavesnici z vyššieho do nižšieho stupňa. Prečo to chciplo je vina tvojej jazdy. Takto by životnosť prevodovky bola drasticky nízka. Okrem ineho, zastavovať s automatom na neutral môže naozaj len blb.

Děkuji ti za odpověď. ;) Jsem psal že je to zakázané na neutrál zastavovat. Jen jsem chtěl se zeptat proč to dělá.
Nevím proč by se nemělo přepínat na předvolbách z vyššího stupně na nižší. Od toho tam ty předvolby jsou. :) (Dělá to skoro každý u nás v DP.)
,,Buďte optimisti při řízení. Vyprdněte se na všechny "pitomce" okolo. Nejlepší je mít dobrou náladu, i když tomu někteří kolikrát nepřispívají, ale jsme přece jen lidi, které maličkosti NESMÍ vůbec rozhodit! " Karosa B932, mrdák.
Karosa B932
Pokročilý člen
Pokročilý člen

Příspěvekod dejvk » 20 zář 2014 12:34

Ne, ty předvolby jsou tam proto, aby ti automat nepřeřadil, když potřebuješ výkon nižšího stupně (do kopce). Vyřazovat má smysl u manuálu, aby ti to nechcíplo, ale i tam je lepší si brzdit otáčkami motoru. U automatu je to nebezpečná blbost, protože si tím obvykle odpojíš retardér, který tvoří často podstatnou část brzdné síly.
dejvk
Pokročilý člen
Pokročilý člen

Příspěvekod pospa.jos » 20 zář 2014 20:54

Takže když chceš v kopci hodit dvojku, musíš zastavit a pak jí tam hodit? To mi přijde hrozně stupidní. :)
Můj PC:
Grafika: MSI R9 270X|Procák: AMD A10-5800K|Mainboard: MSI FM2-A55M-E33|SSD: Samsung 850 EVO 120GB
HDD: WD Green Series|RAM: 8GB
Koukněte se do mé sekce--> VIDEA

Prodávám hudbu na AudioJungli! Více na http://bit.ly/MujProfil ;)
pospa.jos
Stálý člen
Stálý člen

Příspěvekod IK_Pr_CZ » 20 zář 2014 21:03

To máš jako u kola, musíš se o tom rozhodnout pod kopcem :)
Zde není nic, co by vás muselo zajímat.
IK_Pr_CZ
Aktivní člen
Aktivní člen

Příspěvekod rpopo » 20 zář 2014 22:30

Pospa: Nie, ale hadam vieš, čo maš zaradene :) Logicky keď mam tlačidko v trojke a viem že autobus ma zaradenu dvojku, tak nevadi keď stlačim dvojku, ale v žiadnom pripade to netreba robiť keď maš hodenu trojku a stlačiš dvojku. Autobus musi podradiť sam, alebo mu k tomu dopomôcť sekundovym pustenim plynu, až tak môžeš aj ty znižiť predvoľbovy stupeň na tlačidku. A inak, neutral a automat, ne jeden vodič takto odmrdal prevodovku, že chceli odžubať obmedzovač dole kopcom tak vyhodil rychlosť na automate, a keď kopec zmizol a trebalo pridať, tak stlačili Dčko a motor skoro rozhodilo. Je to nebezpečna zabavka a môže vyjsť draho. Aj to je jedna z veci, prečo davaju poistky do automatov, že rychlosť môžeš zaradiť len po stlačeni brzdoveho pedalu.
Obrázek
rpopo
Stálý člen
Stálý člen

Příspěvekod machajda » 21 zář 2014 15:49

ahoj mam problem..... nainstaloval jsem si tento senzační addon, ale když si ve hře chci vybrat tyto busy... tam se mi nenačtou.... nemají kola, dveře, interiér, kloub... zkrátka nic... co mám dělat?
machajda
Zabydlený člen
Zabydlený člen

PředchozíDalší

Zpět na Vozidla