EDIT// Simmarket jede

adam147812 píše:Bocko777 píše:Hoši mám problém, vyhodilo mi tuhle chybu a v manuálu u busů jsem nenašel, jak ji odstranit .. Přes ALTMenu jsem síce dal opravit, ale bus mi furt troubí poruchu, je to dost otravné .. Nevíte někdo co stím ..?.. díky ..
daj to iba opravit cez ALTa pojde to
EditDíki Vodičč

rpopo píše:Ta už to mám aj ja, modelicky dokonalá robota, scripty taktiež, čo som si všimol, autobusy sú rozdelené na 3 časti čo ma prekvapilo a čo potešilo, že cestujúci nastupujú do vlečky. Obzvlášť by som chcel pochváliť jazdné vlastnosti, v tom sa človek cíti ako v reálnom autobuse, vyzdvihol by som prevodovku/kickdown a úplne geniálne spravené odpruženie, ktoré konečne aj hopsá. Nastaviteľná sedačka/palubovka je tiež len plusom. Chvíľu mi trvalo kym som sa naučil narábať s dverami ale je to v pohode. Klíma tiež funguje. Myslím že to za tie peniaze stojí, predsa len, v prepočte 3€ za model neni zase až tak veľa ak sa vezme do úvahy, že do Flight Simulatoru zaplatíte niekoľko-desaťnásobky. Mám ale otázku, vie niekto ako rozbehať rádio ? Ono to začne hrať OMSI pesničku a potom stíchne.

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků