TOPlist

Euro truck simulator 2

Zvláštně vyhrazené forum pro hru ETS2, ostatní volná diskuse níže.
Pravidla fóra
Screenshoty vkládejte do spoileru pomocí ETS2OBR!

Re: Euro truck simulator 2

Příspěvekod domcek » 13 lis 2011 20:07

no, ohledně stejného nájezdu na dálnici bych se ohradil, již v GTS jich tam bylo asi 20 druhů
http://trucksbook.eu/ developer, ETS 2 Map designer.
domcek
Diskutující člen
Diskutující člen

Příspěvekod Vitas » 13 lis 2011 20:42

Nejde me to prehrat, neexistuje to video jeste nekde jinde?
Vitas
Pokročilý člen
Pokročilý člen

Příspěvekod Rohatej » 13 lis 2011 22:59

Hm, 20 druhů bude hodně přehnaný. Možná tak 3 a ještě k tomu dost podobný.
Rohatej
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

Příspěvekod Pall » 13 lis 2011 23:55

Toto mě je jedno. Pouď editor bude tak schopnej, že se bez problému budou dát vytvářet křižovatky (i když sou to myslím i zde modelele), tak je mě to fuk...Hlavně že by to šlo upravovat všechno jednooduše i tu proklatou fyziku, tak mě je to fučík. Kdo chce origo? Od SCS šumáků?...Já ne...Pokud to půjde komplet předělat, je mě fuk jestli je tam 20 čehosi....
Obrázek
Obrázek Obrázek
Pall
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

Bydliště: LOS BRNOS! Samosprávou pasované na Vznešené Království Velkomoravské Říše

Příspěvekod Dom » 14 lis 2011 00:05

Palle,když to ak vemeš tak předělat jde vše... (Všechno jde,když se chce), ale nwm komu by se s tím chtělo s*at... :D Nebo tobě jo? Jsem zvědav,i tak sem se dost vyřádil na ETS /GTS ...
Dom
Pokročilý člen
Pokročilý člen

Příspěvekod Pall » 14 lis 2011 00:12

Právě že ve fyzice to nešlo nikdy. Jestli myslíš takové ty mody real řazení apod. sou jen hloupé definice které dokonce někdy kolidovaly. Např brzdy. Bůh ví proč ty brzdy "provozní" se hejbaly společne s "retardérem/ mot. Brzdou". Zahlídl jsem na to implementaci i Pacejky, ale nic to neřešilo. Furt to bylo tupé nesmysleně se chovající a vůbec sledovat UI (AI pro některé Al), no to byl fakt zážiten...fýza alá hadra. Sleduju sem tam práci modifikací. Co se týče modelů jde udělat hodně, ale ty vnitřnosti hry (fyzika já tomu říkám fyzika ale ona tam žádná není sou definice), katastrofa....
Obrázek
Obrázek Obrázek
Pall
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

Bydliště: LOS BRNOS! Samosprávou pasované na Vznešené Království Velkomoravské Říše

Příspěvekod Vitas » 14 lis 2011 00:55

Pall ma pravdu. Vsechno jde kdyz se chce je sice hezky a trosinku i pravdivy ale podivej i na OMSI. Tam je fyzika napsana tak, ze by sla prekopat od piky, ale stejne se to nikomu nepovedlo. Jenze u SCS to znamena zmena zdrojovyho kodu a to je problem.
Vitas
Pokročilý člen
Pokročilý člen

Příspěvekod Pall » 14 lis 2011 16:51

Obrázek
Obrázek Obrázek
Pall
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

Příspěvekod domcek » 14 lis 2011 19:29

Já v tom editoru dělám, viz https://picasaweb.google.com/110087180899577157237 , takže mě poučovat o křižovatkách nemusíš. A ty si tam vlastně udělat můžeš. A co jsem teď zjistil, od týpků, co už se od vydání (6 let) rejpaj v Haulinu za účelem ho kompletně předělat vím, že i ta fyzika jde změnit, vyžaduje to ale hodně znalostí programování atd. Ano, pacejka opravdu jde změnit, ale nic moc to nepomáhá.
A o Al bych docela pomlčel, na tom jsou s OMSI podobně :lol: .
Ale chápu tě, nicméně krom té fyziky a jízdního modelu se dá změnit komplet všechno
http://trucksbook.eu/ developer, ETS 2 Map designer.
domcek
Diskutující člen
Diskutující člen

Příspěvekod Pall » 14 lis 2011 19:37

Omsi na tom je s Ai taky mizerně, ale aspoň se pohybují jaksi kloudně. Úplně skřípu zubama, SCS na světlech, třista z místa, křižovatka otočí se kolem vlastní osy, houpnou po brzdách jak zmatení, např se rozsvítí brzdový světla a oni naopak začnou zrychlovat...Toto je celý pošahaný...V omsi je to debilní stejně ale aspoň se to rozjíždí brzdí, zatáčí apod. regulerně...
Obrázek
Obrázek Obrázek
Pall
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

PředchozíDalší

Zpět na American / Euro Truck Simulator 2