TOPlist

Euro truck simulator 2

Zvláštně vyhrazené forum pro hru ETS2, ostatní volná diskuse níže.
Pravidla fóra
Screenshoty vkládejte do spoileru pomocí ETS2OBR!

Re: Euro truck simulator 2

Příspěvekod Najlvin » 18 zář 2011 22:04

No tak samozřejmě, v budoucnosti se nejspíše dočkáme všelijakých takovýchto zařízení, které budou běžně k dostání. Pak budou teprve simulátory opravdu simulátory. Ale dnes si to jen sotva někdo může dovolit, navíc většina her to nebude podporovat. To přijde až časem. Vypadá to ale zajímavě ;-)

Jinak nemyslím si, že by se u tohohle někdo nějak nudil. Ani u těch HC simulátorů. Určitě je to fajn záležitost a i když to fakt mít nemusím, taky bych tomu podlehl. Ale přijde mi to zbytečný luxus se za každou cenu přiblížit co nejlépe skutečnosti. Já tak nějak považuji hry za něco, u čeho se mám odreagovat a zabavit, a ne napodobovat něco, co můžu dělat v reálu. Popravdě moc nechápu, a to nic ve zlém, jak někdo jako ty, kdo řídí kamion každý den, může ještě chtít jezdit ve volném čase na PC :D Ale znám to, je to stejný druh profesní deformace, který mám někdy i já, jen v jiném oboru...

Je mi jasné, co ten "simulator" v nazvu hry má za význam, i to, proč ti to tak leží v žaludku. Však taky netvrdím opak a ani nepopírám fakt, že v tomto směru je tam toho slova užito neprávem. Ale je to potřeba brát trochu s nadsázkou a ne tak kolem toho vyšilovat. Hlavní je, aby byla hra dobrá a zábavná, a pak jí odpustím i to, že k dokonalé fyzice řízení bude mít daleko. Ostatně, jak už jsem zmínil, já tyhle hry nehraji pro věrohodný zážitek z jízdy, ale pro odreagování. Koneckonců, skutečnému řízení se stejně nic nevyrovná, a proto je nejlepší místo hraní na PC sednout za volant a vyrazit ven ;-)
Najlvin
Diskutující člen
Diskutující člen

Příspěvekod Pall » 18 zář 2011 22:31

Vysvětlím Ti můj postoj. Můj sen bylo vždy od dětství být realnej závodník, ale víš jak je to s motosportem musí za tebou někdo stát finančně, nejde to dělat, že si jen dobrý, perepektivní nebo máš talent. Tedy simulace, především závodní, pro mě plní tuto funkci. Jde prostě o to, vymlátit ze sebe to co potřebuje ven. Jako boxér přebytek energie soustředit na boxovací pytel. Pokud existuje co možná nejreálnější sim, co technologie dovoluje, to má pro mě i tu hodnotu (mimo lig), že mám porovnání z realem. "Pán x zajel čas na okruhu tom a tom na autě tom a to tento čas a to mě zajímá. Na to potřebuju něco, co se co nejvíc podobá realu.... To stejný i u truck simu. Pravda evropsý tahače nemusím. To mě není vzácný, ale projet se s KW T2000 nebo s road trainem jen na zkoušku, abych se kvůli tomu pocitu nemusel stěhovat, to je pro mě to kouzlo. Zakusit něčeho co se mě nějak nedostalo. Proto existují specifický simy a lidi okolo toho, který odbočku od reálu proklínají... To co se prostě pohybuje v ligách a vzávodních simech nejsou hráči. Ti se tam neuplatní, to jsou potencionální závodníci....(Tedy mluvím o ligách na urovni) A o propracovanosti těchto simů může svědšit i to, že se sem tam se stane, že s těchto virtuálních pilotů se stane někdo real pilot (viz Greger Huttu) a to o něčem svědší. Kdo by si nechal naverbovat "pc hráče" jen tak do realné série....???

Ještě k prvnímu odtavci. Obě dvě zařízení jsou běžně k dostání. Sou drahý až přerštěně ale k dostání sou. Akorát se sostředí právě na ten specifický okruh. Tam totiž to podporu má. Neboť ten vercaj má s čeho čerpat pro své funkce jelikož je tam přítomná fyzika...
Obrázek
Obrázek Obrázek
Pall
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

Bydliště: LOS BRNOS! Samosprávou pasované na Vznešené Království Velkomoravské Říše

Příspěvekod Gryzly65 » 13 lis 2011 16:31

Obrázek
Gryzly65
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

Příspěvekod Momo » 13 lis 2011 16:53

To je paráda, len sa obávam že môj PC by pri hraní ETS2 asi vybuchol :(
Momo
Rozkoukaný člen
Rozkoukaný člen

Příspěvekod TomsonTom » 13 lis 2011 17:10

Tohle je fajn, teď jen doufat, že budeme moci řídit myší, že bude konečně pořádnej editor a že bude realistická fyzika.
Obrázek
TomsonTom
Stálý člen
Stálý člen

Příspěvekod shitman » 13 lis 2011 17:46

Need For Speed Truck Edition :lol: no, já nevím, jak vy, ale spíš bych doufal, že to PC utáhne :P samozřejmě že fyzika je prioritou :)
Obrázek
Obrázek PROTOŽE ZRZKY VLÁDNOU SVĚTU!!
shitman
Profík
Profík

Příspěvekod Patlo matlo » 13 lis 2011 17:46

Momo muj by ani nejel
Patlo matlo
Rozkoukaný člen
Rozkoukaný člen

Příspěvekod domcek » 13 lis 2011 19:21

TomsonTom píše:Tohle je fajn, teď jen doufat, že budeme moci řídit myší, že bude konečně pořádnej editor a že bude realistická fyzika.

Tvůj příspěvek apsolutně nechápu... Řídit myší se může už od dob Haulina a editor je v těchto hrách už snad 10 let, jen nesmíš bejt línej naučit se s nim dělat. S fyzikou sohlasím.
Btw, rozhovor v gamepage o ETS 2. Začátek v 10:30.
http://www.ceskatelevize.cz/porady/1095 ... age/video/
http://trucksbook.eu/ developer, ETS 2 Map designer.
domcek
Diskutující člen
Diskutující člen

Příspěvekod Rohatej » 13 lis 2011 20:01

No, rozhodně ETS 2 vypadá zajmavě. Ale když jsem viděl zase ten stejnej nájezd na dálnici a ty podobný města, šly na mě mdloby. Ale uvidíme, uvidíme...
Rohatej
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

Příspěvekod Pall » 13 lis 2011 20:03

Tento návrat (vylepšené) k Pttm stylu je faj...Teď jen otázka jestli to modifikacema (to tunění) půjde vnitrožilně doupravovat modyfikacema.....Mapa tá mě nezajímá. Těch bude hafo neoficiálních...tá fyzika no. U mě to na ní celé stojí, protože ať byly pokusy o nápravu jakékoli, nedalo se s tím nic dělat...
Obrázek
Obrázek Obrázek
Pall
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

Bydliště: LOS BRNOS! Samosprávou pasované na Vznešené Království Velkomoravské Říše

PředchozíDalší

Zpět na American / Euro Truck Simulator 2