TOPlist

Pro řidiče: Nabídka doplňků - diskuze

Jakou chcete formu prodeje doplňků? (možnosti viz. strana 12, 13)

Na řidiče
33
53%
Na autobus (e.č.)
29
47%

Celkem hlasů : 62

Re: Pro řidiče: Nabídka doplňků - diskuze

Příspěvekod rpopo » 09 pro 2013 23:25

Tomko, nemam vo zvyku toto robiť, ale to nemyslíš vážne že mi ideš započítať do sumy nálepky Ferrari na prednom čele. Takéto nálepky môžem zohnať v časopise, ktorý si kúpim za 50 centov, ale toto tu je podľa mňa naozaj zderstvo. Teraz keď je vodič v reále a ide si nalepiť na bus samolepku ktorá je v čokoladke za 20 centov, tak mu odčitaju tych 20 centov kvôli čokolade ? Je to blbosť ktora v realnom živote nema obdobu.

PS: Modré fólie dnes zoženieš pomaly všade a orezky aj zadarmo, stači isť po firmach :)
Obrázek
rpopo
Stálý člen
Stálý člen

Příspěvekod Tomko00 » 10 pro 2013 16:08

Viem, že v skutočnosti je to iné, ale tu sme vo VDP, a tu je to inak, pretože keby si každý dal na bus čo chcel, len tak zadarmo, tak na čo by nám vlastne boli tie výplaty?
Tomko00
Veterán
Veterán

Příspěvekod rpopo » 10 pro 2013 17:13

Ale vonku tiež nepoužiješ výplatu na nákup fólii pre bus :mrgreen: Podľa mňa obchod s doplnkami nemá nijaký veľký význam nakoľko doplnkov nie je veľa. V ponuke obchodu by som očakával nejakú výzdobu pre busy, kadejake puklice, voňave stromčeky, kolotočiarske pomôcky, symbolicky nejake kvapaliny /motorovy olej, nemrznuca zmes/, kadejake zlepšovaky ako GPS, stojan na mobil či mýtne jednotky, od reklamnej agentúry zase rôzne reklamy a nemusí to byť CVRka, stači formou reklamy A4 na okno napriklad. Toto mi vo vDP chýba. Prakticky, že ja mám platiť za niečo čo si musím sám vyrobiť je dobrá kravina, nemyslíš ? :)
Obrázek
rpopo
Stálý člen
Stálý člen

Příspěvekod Tomko00 » 10 pro 2013 17:15

Ako je napísané na úvodnej strane, veci do ponuke sa pridávajú na požiadavku, pretože koľko krát sa stalo, že plno ľudí chcelo toto a toto, ale nikto to nekupoval. Preto som zaviedol pridávanie na požiadavku. Ak chceš, môžeš mi pomôcť s takýmito kolotočiarskymi doplnkami, nálepkami a tak, aby to bolo za jednotnú cenu a pod. ;)
Tomko00
Veterán
Veterán

Příspěvekod rpopo » 10 pro 2013 17:31

Tu ide ale o niečo iné, Tomko :) Choď sa prejsť niekde napriklad na nejaku pumpu alebo do obchodu s autopotrebami, proste zistíš, že ak chceš vlajočky tak si ich kúpiš bez ohľadu na to či je to do auta, kamiónu alebo autobusu a taktiež nezáleží na značke :) Alebo sa choď prejsť do rádioamatéra v Jumbe, tam je tiež plno užitočnych vecí, a tiež zistiš že ceny su stanovene :) Ide mi proste o princíp, ak ma obchod fungovať, musí byť isté zásobovanie, a v tomto prípade nemyslím na to, že máš kukať po nete a sťahovať doplnky do busov, nie, hovorím o tom že ak chceš aby ten obchod reálne fungoval, mal by si do ponuky zaviesť veci ktoré nebudú viazané na autobus. Tým chcem povedať, že prečo by mali byť puklice viazané na MAN, keď veľkostne budú sedieť na Solaris alebo Karosu ? Chápeš o čom píšem dúfam. Ale takto to proste nefunguje, že ja mám platiť za niečo čo používam viac ako pol roka, a potom si niekto príde a začne mi to účtovať.
Obrázek
rpopo
Stálý člen
Stálý člen

Příspěvekod pepdol_cz » 14 pro 2013 12:56

Tomko asi si mě špatně pochopil, já nemám BUSIE kde si to vzal? Já mám jen ibis displej změněný z Citybusu.

http://forum.omsi.cz/viewtopic.php?f=90 ... 10#p148360
pepdol_cz
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

Příspěvekod Tomko00 » 14 pro 2013 18:39

V Citybuse je BUSE, tak som si to označil ako BUSE, to na cene nič nemení.
Tomko00
Veterán
Veterán

Příspěvekod Opavan99 » 14 pro 2013 21:34

Mysli pouze tu texturu ,ne?
Návod na podpis.: Potřebujete velké obrázky tak, aby se musely dlouho načítat. K tomu nějaký popis, třeba : Miluju tohle, tamto forever, přijďte se projet, prostě kravinu, která nikoho nezajímá. A ideálně tou nejsvětlejší barvou, ať to každý vidí. Hotovo.
Opavan99
Stálý člen
Stálý člen

Příspěvekod pepdol_cz » 14 pro 2013 22:58

jj pouze tu texturu toho displeje, však je tam i foto. Tam není fotka žádného Busie.
pepdol_cz
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

Předchozí

Zpět na Obchod s doplňky