Neviem či by si to bol Marty ochotný upraviť, ale mňa v tomto autobuse znepokojuje nasledujúca vec. Reagovanie motoru na plyn je hrozne rýchle, neviem si pomôcť. Mám stiahnutý Ikarus 260.06/32, tam je to parádne spravené. Môžeš sa na to mrknúť. Aj pri štarte motoru, stlačím M a v milisekunde tam mám voľnobeh, ďalej pri radení, stlačím spojku a už sú tie otáčky dole. Mohlo by to byť také menej citlivé. Skús sa pozrieť na ten Ikarus 260.06/32, ale daj manuál dá sa vidieť rozdiel oproti tvojej C954 aj na voľnobehu, keď len tak pridávaš a sleduješ otáčkomer
ano, ty dvoje hodiny nad sebou vypadají vážně užitečně.. mimochodem márty, opravíš taky to namapování kasy, aby neměla z obou stran čipku? ono to pak zvenku vypadá docela blbě, a všimnou si toho lze celkem snadno.. jinak to vypadá parádně, bohužel máš smůlu, že moji známí nejezdí sid, jinak bych ti zvuky nahrál bez problému
Měl bych dotaz, když si udělám skin z výchozího bílého nezobrazuje se mi mřížka v masce. Neví někdo, co s tím je/mám dělat? Sorry jestli se to tu už řešilo, ale na mobilu to nechci hledat.