Oky, každopádně s tímto busem jezdím v omsi nejčastěji a řidič autobusu DPP který říká, že je prej B732 nedodělaná, hodnotí tento autobus dobře, jen se neuměl rozjet.... Je to cukání atd. podle reálu?
Lenovo Thinkpad T510 / PC | CPU: AMD A8-5600K Základovka: MSI FM2-A75MA-E35 RAM: Kingston (4GB,DDR3) + Corsair (4GB,DDR3) SSD: 120 GB HDD: 4 TB Grafika: AMD Radeon HD 7790 OS: Windows 10 Pro
Tak ako - keď mu posielaš betaverziu.. Potom mu niekto poslal odkaz na RGovu prekopanú B732 (BUSE + vypúšťanie vzduchu v dverných valcoch) a tú zhodnotil normálne..
Stanley1 píše:Nevim jestli se to tu třeba už neřešilo, ale jako pěst na oko mi přijde ten nápis C954(E) na bocích. Nešlo by to nějak upravit bez těch odrazů?
nevím proč, ten nápis je z leštěného (tuším) hliníku (tuším) a leskne se (to vím) i v realitě. mimochodem marty, uděláš mi tu oooobrovskou laskavost, a uděláš otevíratelná střešní okýnka?
shitman : Uvidíme Somatko : Už jí tam mám , pokud vím tak ZF byly jen na přání. kudla188 : A to cukání asi není podle reálu pokud vím Tam mám menší problém s nastavením jízdních vlastností. Maras5741 : JJ bude ona C954 bude jen vlastně jako mod C954E.
Na SOR dělá už jen Daniel94 ! Pokud mi někdo ohledně NB12 napíše, tak ho budu ignorovat.