Mesto12 píše:Chlapi mate taky problem s předním panelem BUSE?? ... funguje mi boční, zadní i vnitřní...
já mám spáš problém s tím, jak by šlo udělat, aby se na bočním panelu zobrazovalo úplně to stejný jako ve předu, a ne jen nápis
Mesto12 píše:Chlapi mate taky problem s předním panelem BUSE?? ... funguje mi boční, zadní i vnitřní...

Somatko píše:Longer, s kamarátom sme ešte kedysi dávnejšie do MSTS robili zvuk BG stykaču na stanovišti, tak isto nahrávky neboli, kamarát to nahral cez mikrofón a zvuk robil normálne ústami a bolo to dosť reálne. Nedalo by sa to nejako takto spraviť aj tuto? A tak isto zvuky exteriéru, neviem či to počuj aj v interiéri, keď šlapnem na plyn tak sú zvuky v pohode, zvonka tiež, počuť tam to klasické ako ide nafta do motora. Ale keď už dám nohu dolu, tak sa tento zvuk stratí (teraz vo verzii to tam je). Prvé defaultné zvuky C734 to mali takto spravené, tam to bolo super. Tiež by som to ocenil tu.
http://www.youtube.com/watch?v=OZgLJ0qXYYY
2:07 si všimi taký chrapľavý zvuk, to je ono. A 2:13 dal dolu nohu z plynu, tak tam už ten zvuk nie je. To myslím.

Somatko píše:Tým pádom by bolo treba nahrávku motoru naprázdno a tak isto zaťaženého, že? A s tým turbom by to šlo? Budem sa snažiť čo je v mojich silách

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník