Karosak951 píše:Dobrý den mám problém s manuální převodovkou .Používám logitech g27 a nejde mi zařadit neutrál.Nevíte co s tím

Dandiouse píše:No poslete me dreba do hajzl* ale zeptat s eproste jeste musim: Ten buse, kdyz ho zapnu a chci si klasicky nacvakat udaje jako- cislo linky, trasa atd.. Tak se mi nezobrazuje na displayi vubec nic a musim to delat naslepo. Nevite, co s tim?
Dalsi vec je, ze mi nefunguje celni informacni panel s textem- nazvem zastavky a ciselny udaj o lince..
Byl by nekdo od te lasky a dobroty, a vysvetlil mi, jak na to?
Jinak vse nejlepsi vsem v novem roce 2013!

vendulka11 píše:hele, mam jeden takovej problém, když jedu v Ústí, tak na pár místech (třeba když jedu od Revoluční, přes Divadlo_konec na Divadlo a až kousek za křižovatku) mi to píská jako otevřený dveře a hlásí smyk! a chcípe mi motor. De facto se tam nedá jet, nevíte co s tim???

EpicWin píše:Vám ide vpredu čislo linky + trasa? [matrix] lebo mne nie. všetko je správne nastavené podla návodu v PDF v kase svieti dalšia zastávka, skušal som aj setin aj kinzau ale ani na jednej to nejde, a je to nastavené správne..

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 24 návštevníků