od dejvk » 21 kvě 2016 09:40
Konečně jsem se dokopal ke stažení nejnovější verze a musím říct potlesk, kluci, když si vezmu které části vozů jste dělali vy dva, tak se o to víc těším na vaše ostatní klouby.
Chápu, že je na tom mraky věcí ke zlepšení, ale co mě mrzí nejvíc je chování dveří - jednak ciťáky typicky nezavírají dveře tak lineárně, většinou se různě škubou a mění rychlost, a druhak bzučák se vypíná strašně brzo, v reálu zvoní ještě tak 1-2 vteřiny po zavření všech dveří, často i když už se vůz rozjel. Tohle mi strašně krade atmosféru, kterou jinak slušné zvuky a ultra luxusní fyzika kloubu* dělají dost dobrou. Kdyby se upravil tenhle candyeye a pořešilo se rozhozené stínování na ovladačích retardéru a blinkrů, tak už je to beta srovnatelná s finální verzí ostatních českých busů.
* Fyziku kloubu (ve spojení s reálně zobrazujícími zrcátky) tady považuju za jedno z nejlepších co jsem viděl, ale není to právě ciťák, kterej v reálu jako jeden z mála busů má vlečku chovající se naprosto stupidně a nenásledující druhou nápravu?