Poradíte nejakú hru? Už nemám čo hrať a nič extra som nenašiel. Hľadám hru so skvelým, zaujímavým príbehom, peknou grafikou a dobrou hrateľnosťou. Najlepšie nejaké akčné, FPS atp. - Určite nie RPG hry typu LoL, WoW atď.
No tak samozřejmě momentálně na výsluní jsou Battlefield 4 a Call of Duty: GHOSTS... Ale doporučuji Crysis (nejlépe dvojku, ale trojka a jednička taky není k zahození)- pěkný příběh a hooodně slušná grafika. A nebo zkus Dishonored, pokud jsi milovník Batmana a komiksových hrdinů jistí to Batman Arkham Origins a Batman Arkham City (suprová grafika a báječný příběh u obou her).
Batman je nejlepší hrdina všech dob!!! Snažím se pomoci, když vím, a to slušným způsobem. Nesnáším Prahu.
Všetko čo tu píšete som už hral Súhlasím, Far Cry 3 momentálne hrám už druhý krát. Príbeh je oničom ale super veci môžte robiť. Battlefield 4 sa stavím, že ani nezapnem ... a Call of Duty u mňa už dávne skončilo - ale aj tak, hrali ste to niekto? Ak to má aspoň dobrý príbeh, tak vyskúšam. Jedine Call of Juarez som nehral, ale tak to mi nepripadá ako hra s dobrým príbehom Ale vyskúšam