Vážení příznivci pražského metra, zdravím vás!
Dnes bych rád a částečně už slavnostně oznámil, že trasa =B= je z 99,9% hotová v obou směrech. Jediné, co zbývá je vyměnit noční textury za denní a dofotit Rajskou zahradu ve směru na Černý Most, kterou nafotím během zítřejšího dopoledne. Zbytek stanic (Hůrka až Zličín) z důvodu mé nemoci až během příštího týdne. Každopádně jsem si připravil i malé překvapení, ze kterého jistě budete mít aspoň trošku radost. Je to souprava 81-71, kterou můžete vidět na obratišti na Černém Mostě hned 2x. Souprava má dělaný jak exteriér tak interiér, z čehož vyplývá jedna určitá věc, kterou si jistě domyslíte sami....

Dále přikládám fotku dalšího tunelového úseku, konkrétně část tunelu mezi Hloubětínem a Rajskou zahradou. Na snímku můžete vidět "větvení" kolejí do stanice Rajská zahrada.
Samozřejmě budu velmi rád za vaše komentáře, chválu i kritiku, které není nikdy dost...

Snad se bude tvorba líbit, a doufám, že se neurazíte malým počtem fotek....
Na závěr ještě dodávám, že název stanice Můstek jsem zvětšil, Karlovo náměstí zmenšil a Národní třídu nechal, protože je tak, jak má. Nesmíme zapomenout na háčky a čárky, které jsou součástí názvu a které název opticky posouvají ze středu lišty dolů.
To bude asi pro dnešek ode mne vše, já vám přeji příjemný, rychle se blížící, víkend a pohodový pátek!
Martin