Jo tak zase jen do mě! Kurnik, tak se něco učím 9.rokem a furt mi omývají o xicht, že nemůžu použít 2 časy v 1 větě. A tak jsem chtěl někoho opravit. Ale jestli máte takový problém tak tu to máte:
Omlouvám se, že jsem chyboval, máte pravdu jako vždy.
Jinak pokud je to správně tak se omlouvám, buď nejsem tak dobrý v AJ jak si myslím, nebo jsme se to ještě neučili. Ale takto jsem to prostě ještě neviděl.
Vitas a toto se jako omluva nepočítá?
No tak jo těšit se budu, jelikož Anglii miluji natolik, že mě nutí se anglicky učit a přiučovat, ale zbylé jazyky jsou bídné. Čj jsem taky zaznamenal zhoršení, ale až když se mi nabalila ještě němčina.... No to mi chybělo....
Nic z tý gramatiky co se učí se nepoužívá.. To je samí gotta go, I ain´t do this shit, I will go, a když už někde předpřítomný čas, tak vrchol básnictví..
Stejně, já třeba osobně tu angličtinu nemusel použít, no použiju jí jednou za čas, když jdu hrát fifu přes net, tak jen tam, ale stejně to používám ty kraviny ( hi, go, loser ) Fakt, na co se jí učíme ?
Ano, jednou se mi mohla pořádně hodit, o prázdniny, když jsme byli v kempu, tak tam byli nějací holandani,hráli jsme s nima fotbal, no jo, já jím rozumněl velký kulový