TOPlist

Řidičák na autobus

Obecně i mimo OMSI

Re: Řidičák na autobus

Příspěvekod Didi » 16 srp 2015 19:00

PMDP bere jez řidiče s min. roční praxí
Didi
Diskutující člen
Diskutující člen

Příspěvekod Deiv » 16 srp 2015 19:41

DwX píše:
šmudlaviťas píše:DwX-naco na kloubák přívěsy? :O
Má to snad někde tažný zařízení? :)

tažné to nema ale ma to kloub a to se bere jako "přívěs"

ale hned jak uděláš řidičák tak tě do kloubaku nepustí musíš si po nějaké době udělat osvědčení na to ale to zaleží na DP jak to ma nastavené.

plat možná u DPP slušný ale ta buzerace co tam je to mi za ten plat nestojí.

Tetu postili za volant kloubáku po 1-2 měsících co k DP nastoupila. Praxe před tím nulová :D u každého je zo zrfs hofnš jiné :D
"If it´s not Boeing, I´m not going!"
Deiv
Stálý člen
Stálý člen

Příspěvekod Krepi » 16 srp 2015 19:48

Didi píše:PMDP bere jez řidiče s min. roční praxí

Tak to je fakt super a kde jí mám získat,když bez praxe moc brát nikde nechtějí.No tak jedině zkusit někoho,kdo zaplatí školení,moc toho zde ale není.CSAD mají mizeré platy a StudentAgency apod. nepředpokládám,že přijmou bez praxe.
Krepi
Diskutující člen
Diskutující člen

Příspěvekod Didi » 16 srp 2015 21:17

Jo, jenže to je jejich logika. Mě řekli, že ani nedělaj autoškolu, chtěj jsem si to všechno zaplatit, ale prej né, přitom jejich autoškolní karosu ex pražskou 3033 furt vidím lítat po silnicích. Pak tak jezdí dědci, co se 14Tr zatáčí už popátý doprava, ale furt jim ještě bliká levej blinkr a jedou sotva 30, protože nevidí na cestu...ale hlavně, že mají praxi. No co, po škole se vrátím domu a půjdu k nám do ČSAD SČ, tam plat neni dle infa špatnej. V Plzni ČSAD je malej jo? Tam jsem taky přemejšlel jít, vzhledem k velký koncentraci Karos
Didi
Diskutující člen
Diskutující člen

Příspěvekod Krepi » 17 srp 2015 06:33

Nevím jak je to aktuální,ale našel jsem u nich 16-18tis.,což je myslím dost málo.Dnes jdu do PMDP,mamka tam jezdí na tramvaji,ale to asi nemá žádný vliv,leda bych chtěl také na tramvaj,ale to je až jako poslední možnost.Mně je defakto jedno,kde bych jezdil,jen mi jde o to,abych si neudělal drahé papíry a pak neměl u koho jezdit,případně za málo peněz.
Krepi
Diskutující člen
Diskutující člen

Příspěvekod cmlc » 17 srp 2015 09:08

Můžu tě ujistit, že u koho jezdit bude určitě a určitě to bude za málo peněz. :x
Obrázek
cmlc
Aktivní člen
Aktivní člen

Příspěvekod Krepi » 17 srp 2015 12:27

Tak ono také jde o to,co je pro koho málo peněz,pro mě je momentálně min. 20tis. čistého.
Krepi
Diskutující člen
Diskutující člen

Příspěvekod metropol » 17 srp 2015 13:58

DwX píše:...tažné to nema ale ma to kloub a to se bere jako "přívěs"

ale hned jak uděláš řidičák tak tě do kloubaku nepustí musíš si po nějaké době udělat osvědčení na to ale to zaleží na DP jak to ma nastavené...

Buď tak láskavý a netrep pi*oviny, naštuduj si zákon o cestnej premávke a najmä definíciu vozidiel... Na kĺbový autobus ti stačí normálne Déčko, VO D+E je pre autobusy s prívesom, ktorý váži nad 750kg.
metropol
Diskutující člen
Diskutující člen

Příspěvekod cmlc » 17 srp 2015 15:14

Krepi píše:pro mě je momentálně min. 20tis. čistého.

Tak nad 20 se dostaneš nejspíš jenom u DPP (zde ale požadována praxe). Jinde možná taky, ale budeš v tý práci bydlet.
Obrázek
cmlc
Aktivní člen
Aktivní člen

Příspěvekod Krepi » 17 srp 2015 15:40

Tak dnes u PMDP,berou bez praxe (mají nouzi), berou mi hned jak bych udělal řidičák. Na ten jsem se ptal u Sládka, doporučil C, z něj na D + profesák, dohromady cca 40000kč, jinak z B na D cca 25000kč (prý 2,5x tolik jízd) + 15000kč profesák, jen se mi nelíbila doba, za kterou se to dá stihnout - C za 3týdny, D do měsíce a profesák, dohromady do 3měsíců, přijde mi to jako rychlokvaška. Ještě se poptám v CSAD, tam z B na D je za 22000kč, profesák nevím, opět dle domluvy.
Pokud by někdo věděl o někom, kdo jezdí v PMDP BUSem, byl bych vděčný, kdybych s ním mohl prohodit pár slov, abych věděl do čeho jdu.
Krepi
Diskutující člen
Diskutující člen

PředchozíDalší

Zpět na Volná diskuse