TOPlist

Z Omsi se stává zisková společnost?

Obecně i mimo OMSI

Re: Z Omsi se stává zisková společnost?

Příspěvekod Maras5741 » 01 zář 2013 00:28

Daniel píše:Spis bych se naklanej te druhe moznosti. Nevim kolik ti je, tak nad 25+ tipuju, ale chovas se na 10, jen tu lidi urazis, vetsinou tu jak tvrdis jsou deti, no, na "detech" se to ego dela snadno

Narozdíl od tebe alespoň objevil diakritiku na klávesnici ;)
☢DUBSTEP!!! ♥KEEP CALM AND DRIVE ALFA ROMEO♥
†R.I.P. Sony Ericsson J10i2Elm Sony Xperia™ Z Sony Xperia™ Z3Vodafone Smart Ultra 6 ►Vodafone Smart V8
Maras5741
Stálý člen
Stálý člen

Příspěvekod Koňásek » 01 zář 2013 00:34

Moje reakce je taková, jaká je, nejen proto, že se podobná debata strhne v každém tématu po zpoplatnění, ale také proto, že jsem kdysi, po jedné takové debatě vlákno s touto problematikou založil. Kde je mu konec? Čert ví. Dalším důvodem je, že mi OSOBNĚ přijde nejen zbytečné, ale nesprávné toto řešit. Podle mě je to věc a svaté právo každého autora, jak se svým majetkem naloží. Přijde mi to jako bychom tu měli debatovat o tom, zda umělci mají právo chtít za svá díla odměnu. Samozřejmě, že mají. A i kdyby výsledkem debaty, bylo že, by měl být model zdarma, tak ho autorovi ukradneme, znárodníme? Abys mě chápal naprosto mi uniká smysl debatovat o tom. Navíc takového debaty vždy končí flamewar

Tebou uvedená témata mi rozhodně přínosná nepřijdou a protáčím nad nimi oči, když je vidím. Kromě džouků, to beru jak rozptýlení a pobavení. Ale máš pravdu, ve výsledku toto téma rozštěpuje ;)
Mateřské prkno:ASUS X370 Prime|Procák:AMD R5 1600X
Grafárna:Sapphire R9 380 NITRO 4G|RAM:16GB
Koňásek
Stálý člen
Stálý člen

Příspěvekod TomsonTom » 01 zář 2013 00:37

Nesouhlasím s tím, aby se podobná témata zamykala. Člověk se tady jednak pobaví, druhak se ukáže, co ve zdejších lidech opravdu je, a do třetice si člověk uvědomí, že co osoba, to názor. A je důležité se navzájem respektovat.

Já osobně proti RedGunnovi nic nemám. Vytvořil pěkný model do OMSI a určitě mu to dalo spoustu práce. Navíc už předtím vydal spoustu svých výtvorů zdarma. To, že celou dobu se jeho práce tvářila, jako že bude zdarma, a on se nakonec rozhodl to vydat za peníze, je od něj podpásovka a není to od něj moc pěkné. Na druhou stranu ani není slušné jednání spoustu z vás, kteří celou dobu psali do jeho topicu, jak je jeho práce úžasná, a najednou píšete že RedGunn je blbec a jeho model stojí za starou belu. To není fér.

Je tady ale několik věcí, které stojí za zamyšlení: RedGunn prodává model, který je založen na designérské práci jednoho nebo několika lidí, kteří se určitě dlouhou dobu zabývali tím, jak by měl tento autobus vypadat. Jak k tomu přijdou oni, když RedGunn jejich práci ukradne, převede do OMSI a chce za ni peníze? Další věc je, že RedGunn model prodává i s registrovanou značkou Škoda, což podle mě není úplně legální. A pokud skutečně RedGunn prodává autobus i se skripty někoho cizího (M-R-Software), tak by se ho měl předtím zeptat.

Toť mých pár slov.
Obrázek
TomsonTom
Stálý člen
Stálý člen

Příspěvekod Daniel » 01 zář 2013 00:40

Maras, ja pisu na mobilu, proto nepisu hacky carky a tvuj argument je solidne trapnej
Daniel
Pokročilý člen
Pokročilý člen

Příspěvekod Maras5741 » 01 zář 2013 00:44

Furt je míň trapnější než ty celej ;) dobře chápu že píšeš na mobile ;)
†R.I.P. Sony Ericsson J10i2Elm Sony Xperia™ Z Sony Xperia™ Z3Vodafone Smart Ultra 6 ►Vodafone Smart V8
Maras5741
Stálý člen
Stálý člen

Příspěvekod Daniel » 01 zář 2013 00:48

Hm, tak ted jsi me dostal. Musim uznat, ze solidne lezes do zadinky Konaskovi
Daniel
Pokročilý člen
Pokročilý člen

Příspěvekod Fantomas007 » 01 zář 2013 00:48

Nejde o to rozmluvit např. Redgunnovi jeho záměr se svým výtvorem, spíš jde o to, aby právě tací, kteří nazývají Redgunna blbem, jak napsal výše TomsonTom, pochopili, co ho k tomu vedlo a jaké jsou obecně pro toto důvody. A naopak aby se Redgunn do příště zamyslel nad tím, co mu bylo mimo jiné vytýkáno, a to sice že mohl o svém záměru informovat dříve, mohl lépe svůj model prezentovat a mohl lépe vyřešit tu právní stránku věci.

A Maras, ty by ses taky mohl zamyslet, argumentovat diakritikou a následně urážkou (narážkou)?
Obrázek
Fantomas007
Pokročilý člen
Pokročilý člen

Příspěvekod kukiscz » 01 zář 2013 00:53

není to jedno stejne se vzdy nekdo najde co to koupi a pak to umisti napr: na ulozto já osobne Škodu 21Ab nechci staci mi Karosa C934.
kukiscz
Zabydlený člen
Zabydlený člen

Příspěvekod Koňásek » 01 zář 2013 00:57

Hoši, hoši, Už to stačí. Trapní sme tady všeci, protože tady řešíme takový capoviny místo abychom naháněli ženské, čučeli do zdi nebo dělali cokoliv jiného užitečného ;)
A já mám prosím pěkně sedinku, zadinku máš možná ty. A navíc už tam mám docela plno a další lidi už neberu. Spíš ho asi taky .... ty víš co, nejsi přece hloupý. A kdyžtak si to už řeště/řešme přes sz. Ať to taky může nabrat trochu úroveň, když už to musí být.

Redgunnovi je vytýkáno hlavně to, že si dovolil to zpoplatnit, ať už je to kamuflováno za jiné připomínky. A co ho k tomu vedlo, je snad jasné. Ale i tak, o tomhle toto téma přece nebylo ne?
Mateřské prkno:ASUS X370 Prime|Procák:AMD R5 1600X
Grafárna:Sapphire R9 380 NITRO 4G|RAM:16GB
Koňásek
Stálý člen
Stálý člen

Příspěvekod Maras5741 » 01 zář 2013 01:00

Fantomas007 píše:A Maras, ty by ses taky mohl zamyslet, argumentovat diakritikou a následně urážkou (narážkou)?

Máš pravdu ;) Napsal sem totální blbost a kravinu ;)
Daniel píše:Hm, tak ted jsi me dostal. Musim uznat, ze solidne lezes do zadinky Konaskovi

Tak to bych si nedovolil ;) Nesnášim vlezdop*delisty a vlezdop*delkování ;) To je pod moju úroveň ;) A osobně tyhle lidi hodně nesnáším.
Maras5741
Stálý člen
Stálý člen

PředchozíDalší

Zpět na Volná diskuse