Tak jsem tam zkusil narvat volant z Evadysu, netrvalo mi to ani moc dlouho, ale nějak blbě se mi to otáčí Nastavení toho volantu jsm vzal z toho Evadysu. Věděl by někdo, kde dělám chybu?
Trochu som sa hral, inštaloval módy ako besný, a akosi sa mi podaril taký malý kúsok - zapnem navigáciu, symboly fungujú, len písmo nie. Nezobrazuje sa. Nemáte niekto originálny fontset, poprípade iný nápad?
Já tě chápu, že se ti nechce se věnovat nějakému projektu do virtuální hry, ale když už jsi tak daleko s tvorbou mapy a doplňkům k mapě (např. AI Citybusy, Citelisy atd.), tak se mi zdá škoda s tím skončit a "hodit to do koše" ne? Dle mého názoru je to jedna z nejlepších připravovaných map do OMSI 2 vůbec.
Já si neodpustím otázku že na čem to proboha hraješ? Já jen že já vlastním mikrovlnku Intel Core 2 Duo E8400, 4GB RAM bez grafické karty, jezdím bez zapnutých zrcátek a jakmile jen zapnu světla tak si můžu udělat špekáčky na počítačovém ohni a i přesto bych si troufl říci že i moje mikrovlná trouba by to rozjela na více FPS než ta tvoje i s nahráváním.