TOPlist

Z Omsi se stává zisková společnost?

Obecně i mimo OMSI

Re: Z Omsi se stává zisková společnost?

Příspěvekod Koňásek » 31 srp 2013 23:37

Maras: Myslím, že ten model ti bude sloužit déle než pět let. Klidně do konce života. Konečná investice. Ochotně ti bude poskytovat hodiny a hodiny zábavy bez náznaků opotřebení, bez potřeby kupovat palivo, pneu, údržbu, opravy, pojištěni, bal bla. Ale nechápu, proč to srovnáváš zrovna v téhle roviny. Srovnávat model busu se skutečným autem. Metafora spočívala, v tom, že pokud na něco nemáš, tak si to nekoupíš a né že budeš psát autorovi plačtivé dopisy.

Kláda: Mě napíšeš s malým a jeho s velkým? To bolí,....to bolí.

Dan: Musí. Někdo hold musí být ten nejchytřejší. A někdo zas ten nejblbější. (slyšel sem že je volný místo ;) )
Mateřské prkno:ASUS X370 Prime|Procák:AMD R5 1600X
Grafárna:Sapphire R9 380 NITRO 4G|RAM:16GB
Koňásek
Stálý člen
Stálý člen

Příspěvekod Daniel » 31 srp 2013 23:42

Konasku, Konasku, me neurazis, ale na to volny misto se muzes hlasit, byl by jsi ten pravej
Daniel
Pokročilý člen
Pokročilý člen

Příspěvekod Maras5741 » 31 srp 2013 23:43

Koňásek píše:Maras: Myslím, že ten model ti bude sloužit déle než pět let. Klidně do konce života. Konečná investice. Ochotně ti bude poskytovat hodiny a hodiny zábavy bez náznaků opotřebení, bez potřeby kupovat palivo, pneu, údržbu, opravy, pojištěni, bal bla. Ale nechápu, proč to srovnáváš zrovna v téhle roviny. Srovnávat model busu se skutečným autem. Metafora spočívala, v tom, že pokud na něco nemáš, tak si to nekoupíš a né že budeš psát autorovi plačtivé dopisy.

Á tak to jsem špatně pochopil ;) To se omlouvám ;) Je pravda že bus ti může přinýst spoustu hodin zábavy, ale zároveň nemusí ;) ale to už je věc rozhodování, jestli koupit nebo ne ;)
☢DUBSTEP!!! ♥KEEP CALM AND DRIVE ALFA ROMEO♥
†R.I.P. Sony Ericsson J10i2Elm Sony Xperia™ Z Sony Xperia™ Z3Vodafone Smart Ultra 6 ►Vodafone Smart V8
Maras5741
Stálý člen
Stálý člen

Příspěvekod Koňásek » 31 srp 2013 23:55

Fantomas: Když si nakousl to fórum. Zajímalo by mě, zdali se dostali ke slovu přispěvatelé, jejich proslov si sám protiřečil a jejichž příspěvky nebyli pro komunitu nikterak přínosné. A jenom proto, že je ve volné diskuzi, může téma být, například, naprosto nesmyslné?

Tak já teda nevím, už konečně vyber si Dane. Jsem nejchytřejší, nebo jsem nejblbější. A vyber správně, další šance už nebude.

Maras: Přesně. Už je jenom na našem rozhodnutí, zda-li bude zábava za tuto cenu poskytnutá adekvátní.
Koňásek
Stálý člen
Stálý člen

Příspěvekod 0martas0 » 31 srp 2013 23:56

Pardon, nechci sem tahat věk, ale Koňásek, z tebe ta dospělost fakt mluví. "další šance už nebude" hohoho :lol:
0martas0
Pokročilý člen
Pokročilý člen

Příspěvekod Daniel » 01 zář 2013 00:01

Spis bych se naklanej te druhe moznosti. Nevim kolik ti je, tak nad 25+ tipuju, ale chovas se na 10, jen tu lidi urazis, vetsinou tu jak tvrdis jsou deti, no, na "detech" se to ego dela snadno
Daniel
Pokročilý člen
Pokročilý člen

Příspěvekod NettysFall » 01 zář 2013 00:14

Jak koukám na ostatní weby ze zahraničí, tak tam mají trochu podobné názory, jak tady na Škodovku :D
EDIT: Asi se jim nelíbí, že prodává bus, který má scripty od mr-software, od kterých asi nemá povolení (co jsem aspoň přeložil) ;)
Naposledy upravil NettysFall dne 01 zář 2013 00:19, celkově upraveno 1
Allons-y!
NettysFall
Sponzor
Sponzor

Příspěvekod Koňásek » 01 zář 2013 00:17

S tou další šancí si to pochopil jako výhrůžku? Nebo jak? Nějak je mi celý ten tvůj příspěvek záhadou.

Dane jestli máš pocit, že máš se mnou nějaký nevyřízené účty, či si chce něco vyjasnit, tak je tu od toho SZ ;)
Koňásek
Stálý člen
Stálý člen

Příspěvekod Fantomas007 » 01 zář 2013 00:17

Bohužel, žádného antického Římana neznám, takže si to nemám kde zjistit. Každopádně pokročilost antiky byla mimo jiné také v jejich jiném přemýšlení, dívali se na svět jinak, tedy pokud zrovna nevládl nějaký tyran. Protože zcela zásadní otázkou je, kdo rozhoduje o tom, co je pro komunitu přínosné? Ty? Existuje nějaký standard podle kterého se to dá určit? Dle mého názoru toto téma může být pro komunitu přínosné. Pokud se totiž někdo konečně dokope k normální diskuzi, může se tu probrat celá ta problematika ohledně placených addonů, mohou být zde vylíčeny názory mnoha různých skupin, například pohled různých autorů addonů, pohled mladších členů fóra, kteří si zpoplatněné addony nemohou koupit nebo nemají jak koupit, protože nemají platební kartu nebo bankovní účet, pohled těch, kteří si zpoplatněné addony kupují atd. Takhle funguje diskuze a takhle bychom si mohli vytvořit ucelený obraz na celou tuto problematiku. Ale pokud k tomu budeš nadále přistupovat stejným způsobem, tak ano, máš pravdu, bude to pro komunitu zcela nepřínosné. Naopak to celou komunitu ještě více rozštěpí.

Podívej se do volné diskuze, co vidíš? "DžóKY dne", je to přínosné pro komunitu? Také ji spíše rozštěpuje. Má svůj smysl? Jsou v něm překopírované příspěvky z jiných témat, to mi jako velké poslání moc nepřijde. "Co bude dřív? Karosa C934 nebo B931?" Toto je jistě velmi závažný problém celé komunity. "Jakej máš telefón", má větší smysl řešit problematiku placených addonů nebo to, jaký mobil nosíš v kapse? Těžká volba.
Obrázek
Fantomas007
Pokročilý člen
Pokročilý člen

Příspěvekod NettysFall » 01 zář 2013 00:24

Měla to být anketa, co si tady uživatelé myslí, co vyjde dřív ;) Klidně to zamči, anketa skončila, vyšla C934 :)
Allons-y!
NettysFall
Sponzor
Sponzor

PředchozíDalší

Zpět na Volná diskuse