Tak potom tomu moc nevěřim. Někde jsem totiž četl článek, proč z těch trolejbusů nejsou udělat nízkopodlahy - nebo alespoň částečný. Ale pokud to někdo od tý doby vymyslel, jsem zvědav.
nevím ja sem o tom mluvil s trolejbusákama a šici se schodli že je to nereálnévětšina výbavy vozu: kompresor topení a různé věci jsou pod poldahopu kdyby tedy chtěli udělat celý vůz nizkopodlažní není kam nacpat ty věci leda tak jako u solarisu na střechu. Nebo jedině by to šlo uplně vzadu prtže tam je jen koémpresor a ten se dá nacpat za druhý dveře ve předu.ale i tak by to vypadalo hrozně divně.
Autobusák má s prominutím každá větší díra, ale regionální město prostě žádnej autobusák mít nebude, takové je rozhodnutí majitele pozemku ... na hlavu
http://dpmul.cz/download.php?idx=5010 - Po zrušení autobusového nádraží jsou meziměstské a dálkové linky rozprostřené po celém centru města, orientační mapka kde jdou i vidět i nástupní stanice pro linky MHD, Divadlo je centrálně přestupní uzel kde jezdí prakticky všechny linky, což se hodí
Spíš mně udivilo že jezdí nějaký dálkový autobusový linky 000042 Praha/Brno - Kodaň/Oslo