TOPlist

Android

Obecně i mimo OMSI

Re: Android

Příspěvekod Deiv » 28 dub 2014 08:03

Fuj Android. Zasekaná sračka, na kterou musíš mít mobil za 10 000,-, aby ti jela plynule :D
"If it´s not Boeing, I´m not going!"
Deiv
Stálý člen
Stálý člen

Příspěvekod Etrusan » 28 dub 2014 08:09

Dík že ses vybouřil, určitě se cítíš líp. Prosím aby se další zdrželi komentů na toto téma. Díky.
Etrusan
Stálý člen
Stálý člen

Příspěvekod johny_s » 28 dub 2014 08:13

Deiv píše:Fuj Android. Zasekaná sračka, na kterou musíš mít mobil za 10 000,-, aby ti jela plynule :D

Mám mobil za 3000,- (před slevou nový 6500,-) a Android na něm jede plynule. Nemusím si kupovat jablíčko za 16000,- kde je iOS, které je podle některých údajně lepší než-li Android. O Windows vím jen ,že podpora v rámci aplikací a her je zatím malá, takže se k němu nevyjadřuju.
Geronimo
johny_s
Aktivní člen
Aktivní člen

Příspěvekod Deiv » 28 dub 2014 08:33

Etrusan píše:Dík že ses vybouřil, určitě se cítíš líp. Prosím aby se další zdrželi komentů na toto téma. Díky.

Proč seš naštvanej? Toto je téma o Androidu, kde by každý měl mít možnost, říct svůj názor.

Mám mobil za 3000,- (před slevou nový 6500,-) a Android na něm jede plynule. Nemusím si kupovat jablíčko za 16000,- kde je iOS, které je podle některých údajně lepší než-li Android. O Windows vím jen ,že podpora v rámci aplikací a her je zatím malá, takže se k němu nevyjadřuju.

No právě - 6 500,- už taky není nejlevnější. To, že WP má málo aplikací je jen výmluva. Ve WP storu je aplikací dost a každý si vybere. Systém je plynulý, a i s LU520 (současná cena cca 2 700,-!!!!!!!!!!!!) si zahraješ plynule náročné tituly ! Mimochodem iOS se tuším chystá i na jiné telefony než od jablíčkárny. (tuším nějaké čínské)
Deiv
Stálý člen
Stálý člen

Příspěvekod Etrusan » 28 dub 2014 08:44

Zrovna toto je téma na nekonečnej flame a já se tomu chcu vyhnout.
Etrusan
Stálý člen
Stálý člen

Příspěvekod johny_s » 28 dub 2014 09:03

Neříkám, že WP jsou tací a onací. Ještě jsem se s nima nedostal hlouběji do kontaktu. S iOS jsem tu čest měl. Před asi dva a půl rokem jsem si pořídil to co mám (HTC EVO 3D) díky nabídce od kyslíku. Půl roku na to jsem dostal v práci na měsíc jablíčko 4GS 32GB. Byl jsem rád, když jsem jej vracel. Opravdu u nových mobilů rozdíl 10tisíc, ale rozdíl vnitřku hrál pro androida. Jablíčko (a bylo o něj prý velmi slušně staráno), tak občas nereagoval, nechtěl se spárovat s BT v autorádiu, občas nezvonil a přitom zvuky zaplý byly atd. Ne že by s EVem problémy nebyly. Tehdy se občas restartoval, ale to dělala nějaká divná aplikace, občas zlobilo rozsvícení displaye (rozsvítila se jen dolní řada tlačítek, display ne, musel se zhasnout a zase rozsvítit).
Ono ale co se týče operačních systémů, nezáleží úplně na modelu, ale spíše na mobilu. Tak jako já se setkal s nějakým iOS zmetkem, tak někdo se mohl setkat takhle s Androidem a na daný OS zanevřel.
Geronimo
johny_s
Aktivní člen
Aktivní člen

Příspěvekod Deiv » 28 dub 2014 09:37

Měl jsem cca 4 roky HTC Wildfire. No když pominu, že na něm nešly rozjet skoro žádné hry (ale to je pochopitelné - jedná se o mobil spíše na práci) tak ani toho výkonu na plynulé rozjetí prohlížeče moc neměl. Nicméně co mě nejvíc naštvalo bylo, že po celou dobu běžel na verzi 2.x.x. A v tom kví právě výhoda WP. Microsoft umí obejít schvalování u operátorů, mobilních výrobců, atd. a nejnovější verze WP se tak dostanou i na nejnižší modely.
Deiv
Stálý člen
Stálý člen

Příspěvekod Opavan99 » 28 dub 2014 10:39

Deiv píše:Měl jsem cca 4 roky HTC Wildfire. No když pominu, že na něm nešly rozjet skoro žádné hry (ale to je pochopitelné - jedná se o mobil spíše na práci) tak ani toho výkonu na plynulé rozjetí prohlížeče moc neměl. Nicméně co mě nejvíc naštvalo bylo, že po celou dobu běžel na verzi 2.x.x.

Ale,hlavně to bylo na začátcích androidů,kdy toho moc nejelo.Procesor měl kolem 600 MHz a ramku 384 MB,co čekáš od takového telefonu?Na tu dobu to nebylo špatný,internet šel,telefovat se dalo,na práci to stačilo.
Návod na podpis.: Potřebujete velké obrázky tak, aby se musely dlouho načítat. K tomu nějaký popis, třeba : Miluju tohle, tamto forever, přijďte se projet, prostě kravinu, která nikoho nezajímá. A ideálně tou nejsvětlejší barvou, ať to každý vidí. Hotovo.
Opavan99
Stálý člen
Stálý člen

Příspěvekod Deiv » 28 dub 2014 10:49

Na ten výkon nenadávám. Ale štvalo mě, že nedokázali udělat aktualizaci na novější android.
Deiv
Stálý člen
Stálý člen

Příspěvekod DIMI » 28 dub 2014 11:01

Nejblbější názor má zpravidla ten, který do krve bojuje za jednu věc.
DIMI
Administrátor
Administrátor

PředchozíDalší

Zpět na Volná diskuse