Blbá otázka, blbá odpověď wole...no hovno co by bylo, tvůj příspěvek patří jinam (
viewforum.php?f=35), např. sem...
Za druhé, to se ptáš ty mě...?... "NO A CO ?"...tohle je fotomontáž, nebo podomácky udělané video...?...to cos tady dal ty, je video s OMSI, nějakého 10 letého frkana, který se očividně doma jen nudí...Tenhle topic byl založen za ůčelem, aby sem lidi prezentovali své výtvory v inteligentní formě, tohle sem ale vůbec nepatří...
//EDIT jurajs_89: Správný postřeh, ale příště prosím mírnější formu pro veřejné vyjadřování. Děkuji

.
//EDIT Bocko777: Užívatel založil tenhle topic ze správným záměrem, ale pokračuje hodně špatně, myslím, že stačí průměrná inteligence na to, aby pochopil, že jsem jen reagoval HUDBOU, já neurážel, jen jsem vyjádřil svůj postřeh...napadla mě písnička, která je k tomu videu jak šitá...that's all...
Když nechápe, co jsem mu měl napsat...Ale víte co, budu jen pozorovatel, nemá cenu asi vůbec reagovat...celé je to nesmysl, přesunte to dosekce, kde to patří, já si budu dělat svojí práci a končím s reakcema na stupidní příspěvky...Koneckonců nejsem tady od toho, abych to řešil...