TOPlist

Opět: Omsi.cz Mapa

Obecně i mimo OMSI

Přidali by jste se?

Ano
17
59%
Ne
12
41%

Celkem hlasů : 29

Re: Opět: Omsi.cz Mapa

Příspěvekod wooderCZ » 21 kvě 2015 15:58

Já bych měl k tomu takový návrh. Současná koncepce tvorby je taková divná, mapa se posílá k tomu, kdo ji zrovna staví, vždycky se čeká na aktuální dostavbu atd. Myslím, že daleko nápaditější by bylo, kdyby organizátor stanovil, že se bude dělat městská mapa nebo příměstská s několika vesnicemi a podobně a pak by každému přihlášenému zadal nějaký konkrétní prostor (souřadnice dlaždic) a tam ho nechal stavět třeba dva týdny. Stavělo by X lidí najednou a organizátor by si pak pospojoval celou mapu a napojil jednotlivé úseky na sebe. Stanovil by se termín odevzdání částí a hotovo.

Zatím, jak jsem psal, je to divné. Nikde nikdo neurčil, jaký typ mapy to bude a to, že první přihlášený chce dělat dálnici, to mi přijde nesmyslné
Obrázek
wooderCZ
Zasloužilý tvůrce addonů
Zasloužilý tvůrce addonů

Příspěvekod mhdfm » 27 kvě 2015 18:27

Tak co, bude z toho něco?
mhdfm
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

Příspěvekod Rilian » 27 kvě 2015 20:43

Ta wooderova idea mi nepřijde špatná, jen bych se obával přílišné roztříštěnosti jednotlivých úseků a navíc si myslím, že představa, že by někdo dokázal za danou dobu vytvořit celou vesnici, je bohužel lichá. Nicméně doufám, že jestli ne teď, tak třeba v půlce června se do toho petyk pořádně vrhne a podaří se mu to rozjet. :)
Rilian
Moderátor a redaktor
Moderátor a redaktor

Příspěvekod wooderCZ » 28 kvě 2015 05:31

Není to nutné postavit celou vesnici najednou, někdo jiný pak může dostat ty dlaždice a stavět dál. Byl by to sice asi paskvil, ale co od toho jiného takys čekáte? Každopádně v utopickém případě, že by se přihlásilo třeba 10 lidí, každý by měl dva týdny na práci - než se na řadu dostal sedmý, tak už by se mu taky nemuselo chtít nebo by se nějak změnila situace, atd.
Obrázek
wooderCZ
Zasloužilý tvůrce addonů
Zasloužilý tvůrce addonů

Příspěvekod Fantomas007 » 01 čer 2015 17:37

Rilian píše:Ty řešíš střechu domu, ale to dost dobře nejde, když nemáš ani základy. ;)

Sice trochu OT, ale neodolám :D To není pravda, nejdřív musíš vědět co vůbec ty základy ponesou, takže nejprve musíš navrhnout co bude nad nimi :)
Obrázek
Fantomas007
Pokročilý člen
Pokročilý člen

Předchozí

Zpět na Volná diskuse