mhdfm píše:Já nejradši jezdím v Landkreis Glesien a Freyfurtu, ale LG mi nějak blbne, nejezdí mi tam AI auta. Ale jinak je to pěkná německá příměstská mapa, neomrzí hned, má 4 linky, není HW náročná. Freyfurt je něco podobného, takže mi taky sedne + jsou tam delší i kratší linky, je tam fakt na výběr. Dobel má linku jen jednu, je to ovšem realistická mapa a je suprově zpracovaná, rovněž příměstská. Z těch více náročnějších je to určitě Römerberg, který má spoustu rozmanitých a zajímavých linek (třeba Gletscher) a Tettau, to je jedna z těch NEJ co kdy byly do OMSI vydané, pěkné krajinky a serpentiny, vydařené textury. Na město bych zvolil Projekt Szczecin, mapu s několika realistickými linkami. Je HW náročnější, ale stojí za to. Pak jsou tu Dolní Kounice. První česká příměstská mapa do OMSI. Pěkná mapa, kterou ovšem kazí německé chodníky. Škoda, že není delší. Momentálně se těším na novou verzi Prahy, určitě bude stát za to, mám ale celkem pochyby o tom, že to tahle bedna rozjede. Po vydání doplním.

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 11 návštevníků