TOPlist

NEJLEPŠÍ MAPY V OMSI

Obecně i mimo OMSI

Re: NEJLEPŠÍ MAPY V OMSI

Příspěvekod řidič 675 » 22 lis 2014 20:58

Winsenburg, Ruhrau, Sczcein.
řidič 675
Pokročilý člen
Pokročilý člen

Příspěvekod Mari » 22 lis 2014 21:15

Praha,Tettau,Štětín
Mari
Aktivní člen
Aktivní člen

Příspěvekod mhdfm » 22 lis 2014 22:06

Já nejradši jezdím v Landkreis Glesien a Freyfurtu, ale LG mi nějak blbne, nejezdí mi tam AI auta. Ale jinak je to pěkná německá příměstská mapa, neomrzí hned, má 4 linky, není HW náročná. Freyfurt je něco podobného, takže mi taky sedne + jsou tam delší i kratší linky, je tam fakt na výběr. Dobel má linku jen jednu, je to ovšem realistická mapa a je suprově zpracovaná, rovněž příměstská. Z těch více náročnějších je to určitě Römerberg, který má spoustu rozmanitých a zajímavých linek (třeba Gletscher) a Tettau, to je jedna z těch NEJ co kdy byly do OMSI vydané, pěkné krajinky a serpentiny, vydařené textury. Na město bych zvolil Projekt Szczecin, mapu s několika realistickými linkami. Je HW náročnější, ale stojí za to. Pak jsou tu Dolní Kounice. První česká příměstská mapa do OMSI. Pěkná mapa, kterou ovšem kazí německé chodníky. Škoda, že není delší. Momentálně se těším na novou verzi Prahy, určitě bude stát za to, mám ale celkem pochyby o tom, že to tahle bedna rozjede. Po vydání doplním. :)
mhdfm
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

Příspěvekod Hrici » 22 lis 2014 22:10

mhdfm píše:Já nejradši jezdím v Landkreis Glesien a Freyfurtu, ale LG mi nějak blbne, nejezdí mi tam AI auta. Ale jinak je to pěkná německá příměstská mapa, neomrzí hned, má 4 linky, není HW náročná. Freyfurt je něco podobného, takže mi taky sedne + jsou tam delší i kratší linky, je tam fakt na výběr. Dobel má linku jen jednu, je to ovšem realistická mapa a je suprově zpracovaná, rovněž příměstská. Z těch více náročnějších je to určitě Römerberg, který má spoustu rozmanitých a zajímavých linek (třeba Gletscher) a Tettau, to je jedna z těch NEJ co kdy byly do OMSI vydané, pěkné krajinky a serpentiny, vydařené textury. Na město bych zvolil Projekt Szczecin, mapu s několika realistickými linkami. Je HW náročnější, ale stojí za to. Pak jsou tu Dolní Kounice. První česká příměstská mapa do OMSI. Pěkná mapa, kterou ovšem kazí německé chodníky. Škoda, že není delší. Momentálně se těším na novou verzi Prahy, určitě bude stát za to, mám ale celkem pochyby o tom, že to tahle bedna rozjede. Po vydání doplním. :)

Takže když to shrneme, tak tvoje nejoblibenější je která? Jinak velmi dobře napsané! ;) ;)
Obrázek
Hrici
Diskutující člen
Diskutující člen

Příspěvekod mhdfm » 22 lis 2014 22:22

Příměstská Tettau, městská Szczecin a Praha. Pokud máš slabší PC, tak se musíš ohlížet na nároky a holt se musíš spokojit s jinýma, jako já. :) Ale Tettau si taky někdy zajezdím s nenáročným busem.
mhdfm
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

Příspěvekod Jaškin » 22 lis 2014 22:25

Mně se třeba strašně líbí Lemmental. Taková pěkná, nenáročná mapka. Má vlastní DP, dokonce dva tuším, i s vlastními nátěry. Ta mapa mě jen tak neomrzí. Jsou tam stavební práce na silnici, velmi zajímavé a nádherné pasáže (alespoň pro mně). Ani AI doprava není chaotická. :)
"Money can buy many things, even power..."
Jaškin
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

Předchozí

Zpět na Volná diskuse