Na modely som sa veľmi tešil. Veril som, že to bude pre OMSI veľký prelom no bohužiaľ, nestalo sa tak.
Citujem slujdu:
slujda píše:31.8.2014
Někteří z Vás již určitě netrpělivě očekáváte vydání tohoto modelu autobusu SOR CN12+BN12 v pokud možno té nejvyšší kvalitě, v jaké to jen jde, a proto Vám musím oznámit, že se vydání tohoto modelu o pár měsíců opozdí. Věřím že to pochopíte, jako odměnu za čekání dostanete bonusové vylepšení Vašeho autobusu, které budete moci provést pomocí tabletu. Navíc ti kteří přispěli a v budoucnu přispějí na vývoj pomocí paypalu nejenže budou uvedeni v seznamu autorů, ale dostanou hned dvojnásobek bonusových vylepšení a další benefity.
Plnohodnotný model ale zůstává stále zdarma!
Najvyššej kvalite? Toto určite najvyššia kvalita nie je. Od najvyššej kvality sa očakávajú špičkové zvuky, fyzika, herný model bez chýb, no proste niečo, čomu nie je čo vytknúť. Zo zvukov je najlepší voľnobeh. Zostatok je miešung C10,5 a nejakého vysávača.
Opäť slujda:
slujda píše:15. 12. 2013
Práce postupují sice pomalu, ale téměř jistě. Blíží se Vánoce, takže by se snad mohlo udělat i nejaké to video. Zvuky ještě nejsou hotové, protože na to nemam vubec čas, ale snad se to do těch Vánoc nejak stihne
No nejako sa to nestihlo ani do 23.12. 2014.
Fyzika tiež nie je najlepšia. Správanie autobusu, tam nemám čo vytknúť, ale čo sa týka motora/prevodoviek, sú nastavené úplne inak ako by mali byť. Fiktívne, podľa fantázie.
Model má tiež plno chýb, síce malých, ale má. Myslím, že to je teraz to najmenšie. Na BN12 nefunguje skoro žiadne tlačítko na palubke, na oboch modeloch sa zasekáva jedno krídlo zadných dverí a tým pádom jazda stráca zmysel, pretože cestujúci nevystupujú. Tie malé chyby v modeli sem nezahrniem, nevadia mi.
Keby som mal teraz zhrnúť, koľko percent autobusu dám, bolo by to v rozmedzí od 60 do 70, čo ma veľmi mrzí, pretože na autobusy som sa skutočne tešil.
No nevadí, budem dúfať, že to bude tak ako aj s C10,5 a o niekoľko pár dní/mesiacov vyjde najlepší plnohodnotný model, ktorý omsi ešte
nezažilo!
Slujdovi želám, aby sa mu to podarilo a aby sa nedal odradiť rečičkami niektorých hlupákov ako napr. (
divil bych se, kdyby si nevyškadonil aj příspěvek u firem, které modely "podporují",
bus poletí šupem z PC pryč a již se nevrátí, a pod.)
Aby som nehodnotil len to zlé, autobus má aj dobré stránky. Napr. štartovanie, pohyby dverí, RPG prvky, tablet, zvuky cestujúcich a iné.
Zhrnutie:
+Tablet
+RPG prvky
+Štartovanie
+Dvere
+Zvuky od cestujúcich
+Chladnička
+Niektoré skripty
+Model palubovky
+HW náročnosť-Chyby v modeli
-Zvuky
-Prevodovka
-Motor
-Absencia pedálov
-Niektoré skripty+/- Nefunkčné rádio
+/- Nefunkčný tachografAutobus ma dosť sklamal, zo začiatku som si myslel, že nám slujda dal len nejakú "odľahčenú verziu" preto dávam
65%.
Verím že teraz, keď má slujda partnerov, s ich pomocou to určite dotiahne ďaleko.