Tento švýcarský autobus by se měl ocenit už jenom proto, že se jedná o první plnohodnotný model do OMSI, který zatím nebyl pořádně předčen. Je však i možné, že vlivem toho, že je tu tento bus celkem neznámý, těžko se na něm hledají chyby oproti realitě
I přes celkem líbivé vzezření (mně osobně textury vyhovují, nemám důvod měnit za mramorové variace od Bocka

) se však ještě pár chyb najde. Týkají se zejména obsluhy autobusu v jiných sférách, než v řízení samotném. Osobně nejsem schopen vyznat se ve změti kontrolek pod volantem a ovladačů po levé straně, což ale uznávám, není chyba samotného modelu, ale spíš moje. Co se ale jistě mohlo vyřešit lépe je prodávání jízdenek, které jsou neprakticky umístěné nalevo. Ani umístění drobných na vracení není nejšťastnější, většinou nezbude, než nechat zmizet volant a prozkoumat jednotlivé hromádky (používám Marky a upřímně se mi v nich stále nedaří vyznat

). Zároveň je nereálné, že by je řidič měl položené na takto nepraktickém místě. Dále jsem nepochopil, proč je přední linková orientace třířádková, když se v ní ve většině případů stejně na spodním řádku zobrazuje znovu řádek první.
Co se týče fyzikálního modelu, trochu mne zaráží intenzita zrychlení a síla brzd, které jsou tolerovány cestujícími v mnohem větší míře, než v původních MANech. Možná to něco napovídá o jejich špatném nastavení
Již zmíněná střešní okna jsou také zvláštní, možná by pomohlo použití lehce zatemněných skel

Avšak jedná se spíše o detaily, které mi rozhodně nebrání si užívat spokojené kilometry za volantem tohoto modelu
+ Kvalitní zpracování
+ Nové funkce (zadní dveře, zvonek)
+ Pohyb cestujících dává smysl
+ Textury (subjektivní)
- Ovládání vedlejších funkcí
- Prodej jízdenek
- Třetí řádek linkové orientace
- Fyzika - nereálné zrychlení (subjektivní)
Všechny mínusy jsou spíše detaily, proto v závěru hodnotím:
90%