TOPlist

Omsdal

Jak hodnotíte tuto mapu?

100-90%
2
67%
90-80%
0
Žádná hlasování
80-70%
0
Žádná hlasování
70-60%
0
Žádná hlasování
60-50%
1
33%
50-40%
0
Žádná hlasování
40-30%
0
Žádná hlasování
30-20%
0
Žádná hlasování
20-10%
0
Žádná hlasování
10-0%
0
Žádná hlasování

Celkem hlasů : 3

Omsdal

Příspěvekod 11Boby11 » 19 led 2016 19:53

Hodnotím verzi 2.0
Omsdal je poměrně rozlehlá fiktivní meziměstská mapa.
Autor použil velké množství objektů, které v jiných mapách neuvidíte. Naštěstí jsou u mapy přiloženy, jinak by hledání zabralo hodně času. Díky použitým objektům vypadá mapa opravdu hezky. Vyzdvihnout musím zejména rozbité silnice. Mapa spojuje dvě malá města Volden a samozřejmě Omsdal. K dispozici jsou 4 linky - jedna expresní, jedna normální - sbírá lidi po celém městečku a dvě školní.
Mapu jsem projel vozidlem MAN_UEL ke kterému je dodán jeden skin který ničím neurazí ani nenadchne. Použil jsem manuální převodovku protože je na to mapa přímo stavěná. Jak jsem uvedl jízda v obci je opravdu velmi hezký zážitek. Horší je to ale mimo obec projíždíme zatáčkami těsně podél pláže a dostáváme se do horského prostředí se značným klesáním a stoupáním a s velkým množstvím serpentin. Mám už s autobusem něco odježdéno ale měl sem opravdu velké problémy trasu zvládnout. Prostředí není jednotvárné tunely mosty dobytek atd. No ale mě to moc nenadchlo.
Líbily se mi jízdenky, které jsou hezky barevné. No mapa má spoustu drobných hezkých vychytávek.
S rozchozením mapy jsem měl drobný problém, ale na foru jsem nalezl řešení. Ai doprava je poměrně řídká. Ai list je dělaný na skin Omsdal, ale jezdili mě jenom červené UEL. Tohle jsou drobné mouchy které lze opravit. Hlášení chybí, ale v tomto případě to nevadí
Jinak celkově je mapa zpacovaná precizně. Na žádné závažné chyby jsem během jízd nenarazil. Jednou sem měl sice BlueScreen, ale to nepřisuzuji mapě.
Budu hodnotit nezaujatě, přestože na můj vkus a moje řidičské umění bylo zatáček moc. S mapou si autor opravdu vyhrál a stálo ho to určitě hodně času.
U mě sice mapa na disku nezůstane, ale doporučuji ji vyzkoušet. Já pokud porovnám s mapou Ettbruck, Tettau nebo Freyfurt dávám 95%.
11Boby11
Zabydlený člen
Zabydlený člen

Zpět na Mapy