Mapa vyšla 5.8.2016 a obsahuje 2 meziměstské linky,8090 Székesfehérvár-Sárkeresztes a 8095 Székesfehérvár-Söréd.
První věcí,která vás zaujme je nesmírně vysoká propracovanost celé mapy a hodně zeleně,keříků atd.
Linka 8090 vyjíždí z centra Székesfehérváru a pokračuje lesem na rozcestí u obce Baromfinevelde.Po cestě mezi lesem a poli se dostanete do městečka Sarkeresztes a tam tato poněkud krátká linka končí a takové pěkné malé točně.
Linka 8095 má po celé délce shodnou trasu jako 8090 s tím že pokračuje do další vesničky Magyaralmas,tam vás čeká hned několik zastávek.Dále krátký úsek mezi loukami a dojedete do poslední obce Söréd z niž jsou 2 zastávky.
Mapka mi nepřijde nikterak náročná,ale jen mezi obcemi Magyaralmas a Sárkeresztes mi FPS klesala i k 15,ale spíš bych to sváděl na svojí sestavu a hodnotu berte spíš jen tak informačně.
Nic víc mě už nenapadá tak si to hezky polopatě shrneme:
Klady:
Nesmírná propracovanost
Detaily
Vlastní silnice a tuším i pár objektů
Různorodost křižovatek
Něco mezi:
Mírný pokles FPS (záleží na PC sestavě a nastavení hry)
Mezi městy Székesfehérvár - Baromfinevelde a Baromfinevelde - Sárkeresztes jen les nebo rovná cesta
Zápory:
Asi nic
Celkem mě mapa nadchla a mé hodnocení zní 95%. Samozřejmě,že každý si jí ohodnotí jinak,ale berte to jako takovou inspiraci pro váhavé lidi.