TOPlist

Bottrop

Jak hodnotíte tuto mapu?

100-90%
2
100%
90-80%
0
Žádná hlasování
80-70%
0
Žádná hlasování
70-60%
0
Žádná hlasování
60-50%
0
Žádná hlasování
50-40%
0
Žádná hlasování
40-30%
0
Žádná hlasování
30-20%
0
Žádná hlasování
20-10%
0
Žádná hlasování
10-0%
0
Žádná hlasování

Celkem hlasů : 2

Bottrop

Příspěvekod 11Boby11 » 06 led 2016 20:02

Hodnotím verzi 2.5.
Krajské město Bottrop se nachází v severním Porúří provincie Vestfálsko.
Mapa dle autorů obsahuje 13 reálných linek, jednu poloreálnou a dvě fiktivní. V jaké míře je mapa reálná tak to nemohu posoudit protože tuto oblast neznám.
Mapa je ale zpracovaná na profesionální úrovni. Nakonec se na ní podílely tvůrci placeného projektu Gladbeck a to už je záruka kvality.Máme takový odlehčený Gladbeck zadarmo :).
Projedeme Movie park, Dorsten ZOB, Bottrop ZOB, Richard-Vagner-Schule, Kirchhhellen, Essen, In det Miere a Oberhausen ZOB - vše odpovídá mapě Gladbeck. Jen objekty a zpracování se samozřejmě liší.
Ai traffic je na velmi dobré úrovni a jízdí doby se dají v pohodé stíhat. Jen občas jsem měl problémy s navigací. Třeba na jednom místě se měl 20 šipek a totálně jsem se zamotal nakonec mi došlo, že se vlastně na stanici mám otočit do protisměeu a pokračovat.
Mapa je jednoznačně pastva pro oči ale vybírá si samozřejmě daň v podobě zvýšených HW nároků zejména v noci, takže kdo má slabší železo, tak si moc nezajezdí. Hlášení je také na velmi dobré úrovni - prý se na něm podílel i profesionální radiomoderátor.
Ozvučení je naprosto v přádku a v Movie parku nám bude znít HollywooVielen. Samozřejmostí jsou vlastní repainty z dílny RW lístky a řada nových textur. Vzhledem k tomu že není doporučeno jaké autobusy použít pro jednotlivé linky může se vám stát jako mě, že si vemete v zimě kloubák a kopec nevyjedete. Ale to už si vymýšlím a marně hledám nějaké mínus.
Mapě dávám zasloužených 100% a všem kdo má dostatečně výkonný PC ji doporučuju.
11Boby11
Zabydlený člen
Zabydlený člen

Zpět na Mapy