U zastávky Bratřejov . A mám k tomu aj malinkatý dotaz. Když jedu od Vizovic tak kde mám přesně zastavit abych neblokoval auta z té horní cesty a z cesty od Vizovic na Postřelmov? Děkuji za odpověď
Zdarec, vím že s velkým zpožděním, ale přeci jsem si vzpomněl se podívat zastávka 1 blíže k Zubří - linky 120, 620, zastávka 2 - blíže k Rožnovu - linky 651, 652, 653, 654 mám to kdyžtak i nafocené. Snad to bude nápomocné
Po dlouhé době další video. Tentokrát z linky 412 z Rožnova na Vsetín, z posledního lednového dne roku 2012, z doby příšerných holomrazů. (když jsem jel spoj před tím ze Zlína, do Rožnova, na Vsetíně bylo -19) https://youtu.be/lSkCyL1-Aiw
Za tých 5 rokov sa to tam pekne zmenilo Prišli noví usadlíci, postavili nové domy, okolo cesty vysadili stromy, no paráda! Len tak ďalej, neviem sa dočkať, ďalšej verzie Tvojej mapy
Čau čau všem Byl by někdo tak ochotný a nahrál sem jeho AI-list z mapy Vsetína? Nepotkávám žádné AI autobusy a to mám vše nastavené na max. Logfile taky neháže žádný error Moc děkuji