--------------
Dnešním dnem jsem se rozhodl vydat svojí starší modifikaci pro HafenCity. Modifikace je trochu staršího data, měl jsem ji hotovou již někdy v polovině roku 2018. Modifikace byla nakonec vydána (jinde). Tu jsem nakonec později odstranil. Později jsem měl rozpracovanou 2.verzi, kterou jsem si ovšem nezálohoval, bohužel. Dnešním dnem jsem se tedy rozhodl vydat alespoň první verzi i tady.
Modifikace přidá 6 nových říditelných linek. Všechny linky mají reálnou, občas polo-reálnou trasu. Mnoha z těchto linek je zkrácených, některé mají celou trasu. Snažil jsem se linky co nejvíce přiblížit realitě. Tomu i odpovídá reálný jízdní řád linek, který jsem využíval při tvorbě modifikace. Linky byly tvořeny v polovině roku 2018, tudíž v této chvíli nemusí trasa nebo jízdní řád odpovídat vůbec. Linky mají přejezdy mezi sebou, což může přinést více zábavy.
Modifikace přidá následující linky:
SB36: Bf. Altona - Hauptbahnhof (25 min)
SB37: Bf. Altona - Hauptbahnhof - U Alsterdorf (25-40 min)
112: Bf. Altona - Hauptbahnhof (25 min)
288: Bf. Altona - S Reeperbahn - Bf. Altona (10 min)
601: Bf. Altona - Rathausmarkt (15 min) (Po-Pá)
602: Shanghaiallee - Rathausmarkt (15 min) (Po-Pá) * Dostupná pouze pro Hamburg Linie 20
607: S Reeperbahn - Bf. Altona (40 min) (Po-Pá)
Modifikace je tvořena jako chrono, které je dostupné od roku 2000. Před tímto rokem nelze nové linky jezdit. Nezapomeňte si samozřejmě přesunout nové hofko, které má rozdílný název od základního - lehce jej tedy rozeznáte. Modifikace nijak nepřepisuje původní mapu, tzn. že linky NEMAJÍ navigaci. Na Hauptbahnhofu a Bf. Altona je nutné dojet na Pausenplatz pro ukončení jízdního řádu.
Pro přidání navigace otevřete soubor global.cfg ve složce HafenCityHamburg a na 28.řádek zapiště [dynhelperactive]. Poté se Vám vygeneruje navigace.
MODIFIKACE URČENÁ PRO HAFENCITY

MODIFIKACE URČENÁ PRO HAMBURG LINIE 20

Přeji příjemnou zábavu
Velké díky Wraithovi za vytvoření plánku pro modifikaci!