Dneska jenom nějaké screeny zbytek později . Teď si můžete říkat proč zase původní spliny ale v dolních Drahovicích neproběhla rekonstrukce téměř žádné ulice od pádu komunismu a v letošním roce dojde k opravám v těchto místech pak grafická podoba bude vydána po rekonstrukci v opravném balíčku. Vyhlídka a okolí: Stará Role (LInka MHD č:3): Stará Role a okolí: Jinak se omlouvám že screeny dávám v náhledu jsem momentálně mimo domov v Praze a v pondělí mně čeká pohřeb velmi blízké osoby. Dík za pochopení.
Kruci, podaktoré sú nádhera. Pozor, na jednom screene som si všimool, že máš opačne otočený obrubík (teda že je na tom okraji chodníka, ktorý je preč od vozovky) To vyrieši funkcia Mirror.
mě se to tedy líbí.. jen dotaz, co jsou ty černé čtverce na některých obrázcích? (konkrétně na tomto a tomto) jinak tedy upřímnou soustrast. někdo z rodiny?
Děkuju, strejda ale byl to jak můj táta. Ta černá kostka jak říkáš je obrazovka lcd Samsung a testuju script aby se zobrazoval čas odjezdů a informace pro cestující. Podoba není konečná, vím není to teď pěkný ještě i ten model trošku poupravím ale do dubna to bude fungovat.