TOPlist

Vsetín - Beta

Prezentace map a výtvorů v editoru
Pravidla fóra
Nové téma založte až s prvními obrázky z mapy.
Obrázky musí ukazovat pokročilý stupeň vývoje mapy.

Seznam chybějících objektů nebo splin uzavírejte do tagu CODE.

Re: Vsetín - Beta

Příspěvekod 8888mates » 22 pro 2015 13:38

Mam pc herni za 60 tisic ale nekde ve vsetine se to trochu seka teda podle toho co mam za bus to je zajmave
8888mates
Člen
Člen

Příspěvekod Jaškin » 25 pro 2015 18:14

Kluci, mám na Vás větší prosbu. Byl by někdo ochotný a nemrkl by se mi do editoru, v jakém archivu se nachází ty přístřešky na vsetínském autobusáku?? Potřeboval bych je do Trotlova, díky moc. Snad chápete co hledám. :)
"Money can buy many things, even power..."
Jaškin
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

Příspěvekod MicKys » 25 pro 2015 18:59

Ak myslíš to čo vyzerá ako nástupište na žel. stanici, tak to je zložené z objektov Sceneryobjects\pepdol_slupek\Slupek.sco
a splíny Splines\strecha_plech\beton_6_m.sli ;).
MicKys
Aktivní člen
Aktivní člen

Příspěvekod Jaškin » 26 pro 2015 21:52

Super, díky moc. ;)
"Money can buy many things, even power..."
Jaškin
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

Příspěvekod R@ptor » 27 pro 2015 19:05

Hoši, prošel jsem si téma a chtěl bych se zeptat: Dokáže ještě někdo říct, jestli jsou odkazy v prvním příspěvku aktuální? :D Odkaz na splines nefunguje, ale v tématu jde najít funkční, dál jsem v tématu našel další verze mapy, lístky, ... Nešlo by udělat v tom nějak pořádek a dát to všechno (tedy samozřejmě jen to aktuální) do prvního příspěvku? To je spíš otázka na autora mapy. :)

EDIT: Aha, tak ono je to zřejmě aktualizované přímo v archivu s mapou.
Obrázek
R@ptor
Zabydlený člen
Zabydlený člen

Příspěvekod misicmar » 28 pro 2015 13:25

8888mates píše:Mam pc herni za 60 tisic ale nekde ve vsetine se to trochu seka teda podle toho co mam za bus to je zajmave

záleží kde máš těch 60k... jestli jsi je vsude rozložil tak by ti vše mělo jít... zkus kouknout do nastaveni a poštalovat to
Procesor: Intel Core i5 8250U Kaby Lake R (3.6 GHz) Grafická karta: NVIDIA GeForce MX150 (2 GB) RAM: 8 GB
HDD
: 125GB SSD+1TB HDD + 2 TB ext. HDD
misicmar
Pokročilý člen
Pokročilý člen

Příspěvekod vonH » 28 pro 2015 14:06

R@ptor: Ten archiv v první příspěvku je aktuální. Spliny si stáhni tyhle http://ulozto.cz/xo78oy9F/vsetin-rar Už sem ten odkaz aktualizoval i na začátku tématu.

Jinak abyste si nemysleli, že se flákám, tak stavba samozřejmně pokračuje dál
vsetin-4.jpg

krizovatka-rokytnice-1.jpg

Jak můžete vidět, tak se práce pohnuly hlavně ve Vsetíně. Taky sem upravil ten sjezd na Ohradě, aby to nebyl takový hrozný drncák. :D No a Vizovice už jsou skoro taky tam kde by plus mínus měly být. Takže teď už vlastně můžu stavět, jak směrem na Zlín, tak směrem na Liptál.

Mám pocit, že se tu ještě někdo ptal, kdy bude mapa až do Zlína. Tak zcela jasně odpovídám, že nevím. :D Ale jak se tak znám, tak tak zhruba půl roku potom co se do Zlína podívám v OMSI já, by se tam mohl podívat i někdo jiný. :D

Ještě sem zaznamenal, že tu někdo měl nějaké problémy se zácpama ve Vsetíně. Nevím jak máte nastavení OMSI, ale já v té největší špičke mám nastaveno Max počet vozidel v provozu na 100 a hustotu provozu taky okolo 100% a žádné problémy nemám. (Během dne to snižuju, aby to bylo reálnější.)
vonH
Aktivní člen
Aktivní člen

Příspěvekod vojtacapek » 28 pro 2015 14:08

Chyba je s kamionama ;) Na jedné silnici se nevejdou a pak jsou u depa zácpy. Něco jako v Kounicích.
vojtacapek
Pokročilý člen
Pokročilý člen

Příspěvekod Solaris7777 » 28 pro 2015 14:17

Prodloužení vypadá skvěle :) a jinak musím pochválit, takovou pěknou, nenáročnou a kopcovitou mapku dlouho nikdo nevydal. Velmi chválím a těším se na prodloužení :)
Solaris7777
Stálý člen
Stálý člen

Příspěvekod vonH » 28 pro 2015 14:22

Zajímavé, s tím sem se nikdy nesetkal.
vonH
Aktivní člen
Aktivní člen

PředchozíDalší

Zpět na Mapy a editor