Napríklad tie kužele. Určite máš viac takých úsekov v mape, keďže je to jedno veľké stavenisko. K tej náročnosti prispieva počet naraz zobrazených polygónov, jeden kužeľ má napríklad 50 poly, keď ich na jeden tile nadrbeš 200, tak máš len 1000 poly na kužeľoch. Potom tam dáš kopu plotov, kde jeden kus má 500 poly, a tých kusov dáš 100. Už máš 51000 poly len na plotoch a kužeľoch. Pripočítaj si 120000 poly autobusu a máš nechutne vysoké číslo, rovnajúce sa dennému daňovému úniku J&T. Na takéto hovadinky si musíš dávať sakra pozor.
Spíny budou v pohodě, protože já se snažím dávat 20 m a víc nedělám to po 10 m když to pochopitelně jde tak to natáhnu co nejvíc.
//EDIT//
@Petersone, aha no fuha tak jsem smazal pár kuželu, ale pár si jích tam nechám na orientaci v středovém pruhu a to hrazení kolem chodníku jsem taky smazal.
Naposledy upravil pepdol_cz dne 23 bře 2014 21:46, celkově upraveno 1
Sú to vlastne rúry s drevenými stľpikmi, na ktorých je kábel, čo sa celkom čudujem, že to na nich je. Napríklad v takých Lipanoch je to veľké lákadlo pre zlodejov, aj keď to ešte neukradli.
Samozřejmě tam ještě chybí nějaký to křoví a lampy.
Tak, a teď budu dělat 500 m sídliště, a už to zakončím, ale musím čekat na Wodera, než mi udělá točnu, jestli vůbec jí pro mě bude dělat, když modeluje pro Kladno, a má hodně práce, no uvidíme no.
Naposledy upravil pepdol_cz dne 28 bře 2014 15:54, celkově upraveno 1