Pokud máte problém týkající se hraní OMSI, sdělte ho zde.
Pravidla fóra
Pouze modrá obloha po načtení mapy? Mapu projeďte MapToolem, chybějící objekty a spliny napište do fóra Hledám. Pokud nic nechybí a máte pouze modrou oblohu, napište dotaz sem.
Přikládejte logfile (do tagu CODE).
od Jackmeister » 10 pro 2025 19:47
nefunguje mi timetable. vse nastavim spravne, ale jakmile vyjedu z konecne zacne mi nabihat zpozdeni a kdyz se kouknu na timetable analytics tak tam mam pouze pocatecni zastavku ackoli uz jsem treba na ctvrte.Nevite kde je problem?zkousel jsem i reinstal hry.
-
Jackmeister
- Objevující člen

-
od TheFloxiCz » 11 pro 2025 04:27
Rada bude pouze obecná, jelikož jsi neposkytl skoro žádné informace, kde konkrétně se to děje, ale v jednoduchosti - pokud nepřeskakuje zastávka, tak pak pravděpodobně nejsou ty dvě zastávky od sebe ve větší vzdálenosti, než 60 metrů. V takovém případě je nutné vybrat druhou zastávku v seznamu před akceptací jízdního řádu.
Ale ze stovek různých map bych mapy s tímto problémem spočítal na prstech jedné ruky, takže předpokládám, že se bude jednat o Štětín, nebo Ruhrau?
-
TheFloxiCz
- Stálý člen

-
od Jackmeister » 12 pro 2025 22:24
Jak si spravne uhodl, jde o mapu Szczecin. Nezkousel jsem vsechny linky jen 58 z konecne Goclaw. A taky na mape Walbrzych.Divne je ze jsem tento problem nikdy nemel (vratil jsem se k omsi po par letech). Kazdopadne jsem zkusil radu s posunutim pocatecni zastavky a vse funguje. Diky moc za radu.
-
Jackmeister
- Objevující člen

-
Zpět na Poradna