xDavid píše:-výběr trasy je náhodné, nebo lze si vybrat mapu kterou chci jezdit?
Samozřejmě si můžeš vybrat jakoukoli mapu, kterou společnost vlastní + Linku a směnu jakoukoliv chceš (pokud máš práva).
xDavid píše:-jak zrušit naplánovanou směnu (zrušil jsem ji v Plánovači, avšak na tabuli (Výběr směny) mi stále zůstala jako aktivní, i když byla plánovaná a zrušena v čase více než 12hodin před směnou.
Zatím jsem se nesetkal s tím, že by se mi to někdy stalo, takže správnou odpověď nevím, ale pokud jsi zrušil v plánovači (nikoliv ve výběru směn), tak by se ti měla automaticky smazat.
xDavid píše:-co třeba udělat ať se mi započítá druhá trasa na směně. Měl jsem naplánovanou směnu od 10:30-12:30 přiřadilo mi to trasu Tettau V1.0 Update a to linku Tettau-Sonneberg jednu cestu tam a druhou zpět. Avšak po odjetí obou mi to započítalo jen jednu trasu (MB O 407 Vollmatrix). Je třeba něco nastavit na začátku druhé trasy?
Systém směn je stejný jako při spontánních směnách. Tedy, po každém ujetí směny (rozuměj jedné trasy), kdy ve hře vyskočí finální jízdní řád, musí být směna ukončena. Jakmile se směna vyhodnotí, lze si vybrat tu následující v pořadí (již bez vypínání hry).
[/quote]xDavid píše:-získat body VP lze jen za zrušené směny, avšak jak se dívám tak je získat je skoro nemožné
VP jsou k ničemu. Mám jich asi 510, jsem v žebříčku na nějakým 12.místě a nikdy jsem je nevyužil, ale možná to bude tím, že 99.9% směn vždycky dojedu.
Když potřebuješ zrušit směnu, tak buď ji zrušíš za pokutu + VP nebo ji prostě nezrušíš a necháš ji neodjetou, pak ti to sebere peníze, který se pošlou společnosti jako kompenzace.
Jestli chceš VP farmit, tak proč ne, pak to asi význam má Většinou moc zrušených směn není, často se náhodně objevují zrušené, které mají začátek třeba za pár minut. Ale jsou i chvíle, kdy je tam 100 zrušených směn na měsíce dopředu, ale musí být člověk rychlý a hrát prakticky ty nejpopulárnější mapy (Ruhr, ALU, 3Eck, Winsenburg, X10, Bad Hugelsdorf a další).