TOPlist

ZIMNÍ KOLO

Fotografická soutěž o hodnotné ceny!

ZIMNÍ KOLO

Příspěvekod shitman » 10 pro 2014 19:24

Ahoj, tak jsem zpět a nabízím další kolo naší malé soutěže. :) Tentokrát to vezmeme trochu hopem. Pravidla jsou stejná jako u předchozích kol, ovšem s tím rozdílem, že nyní bude probíhat pouze jedno kolo, ze kterého se veřejným hlasováním vybere pět výherců, kteří obdrží jeden steam klíč k PC hře ze seznamu uvedeného níže.

Obrázek

Tématem tohoto kola je ŽELEZNICE.

Tedy jakékoliv fotky vlastní tvorby, které jsou nějakým způsobem spjaty s železnicí - mám tedy na mysli vlaky a drážní kolejová vozidla pohybující se po samostatné trakci (abychom si rozuměli - ne tramvaje, ne trolejbusy, ne lanovky - prostě jen a pouze vlaky).

Tentokrát se nebude rozlišovat mezi mobilem, zrcadlovkou a kompaktem - zkrátka a dobře, kdo bude mít lepší fotku, ten vyhrává. :)

Fotografie posílejte do 20. 12. 2014, veřejné hlasování začne 21. 12. 2014 a ukončeno bude spolu s předáním výher 28. 12. 2014.

Každý soutěžící smí poslat pouze JEDNU fotografii.

Fotografie posílejte na email uvedený níže, do předmětu napište heslo "ZIMNÍ SOUTĚŽ", do e-mailu poté své celé jméno a rok narození, optimálně potom přezdívku na foru, nick na steamu a název fotografie.

Obrázek

Pravidla jsou v zásadě jednoduchá:
  • Fotografie musí být vaší tvorby
  • Musíte být občanem České nebo Slovenské Republiky
  • Musí vám být alespoň 12 let
  • Musíte mít účet na Steamu

Souhrn pravidel pro předchozí kola najdete zde.
Pokud není v tomto příspěvku řečeno jinak, pravidla pro předchozí kola soutěže platí i pro toto kolo. Výhra není právně vymahatelná. Autor soutěže si bere právo na libovolné vyřazení fotografie ze soutěže v případě zjištění porušení autorských práv či pravidel soutěže.

Do tohoto vlákna prosím nepřispívejte. Případné dotazy či připomínky rád zodpovím v tomto vlákně.
Obrázek
Obrázek PROTOŽE ZRZKY VLÁDNOU SVĚTU!!
shitman
Profík
Profík

ZIMNÍ KOLO - VYHLÁŠENÍ

Příspěvekod shitman » 21 pro 2014 02:19

Včera skončila možnost zasílání fotek do zimního kola soutěže. Vzhledem k tomu, že mi na e-mail přišla pouze jedna fotografie, je hlasování celkem zbytečné. Celý bundle tedy putuje výherci a jedinému účastníkovi soutěže, jímž je Opavan99. K výhře gratuluji, odkaz na bundle zasílám e-mailem.

Obrázek
Fotografie má název "Duch vlaku".

Z výsledků soutěže jsem zklamaný. Organizoval jsem to sice poměrně narychlo a ceny nestály za moc, ale i tak jsem přeci jen očekával větší účast, než je jeden člověk.

Veselé Vánoce!

Do tohoto vlákna prosím nepřispívejte. Případné dotazy či připomínky rád zodpovím v tomto vlákně.
Obrázek
Obrázek PROTOŽE ZRZKY VLÁDNOU SVĚTU!!
shitman
Profík
Profík

Zpět na OMSI SOUTĚŽ