od stefek200 » 11 čer 2015 14:11
Tady je vidět jak se chováte.Slujda málem ukončil tvorbu,Marty už ji ukončil a ty ohlasy za vydáním XN12... tam díra,tam díra,samý hate a když něco natočím,tak do komentářu aspoň napíšu,že tohle se mi nelíbí,tohle a tohle a ne,že ty bouráš tam a tam a samé narážky,tak se na to video nedívejte,to je jen pro zájemce pro ty SLUŠNÉ lidi a ne pro vás,kteří nic nedokázali a budou hejtovat.
Řídíte se nějákými pravidly a neumíte se odreagovat,zasmát se,jo možná tam občas melu kraviny,to ale k tomu videu patří.Jste hodně zvuklí dívat se na nekomentovaná videa,ale někteří točí proto,aby jste se zasmáli a ne ho ještě zhejtovali.Všichni,kromě Kotvy a Sn0walkera,kteří komentují svá videa,mají x% disliků a ani já nevím proč.Zkuste natočit vy komentované video.Člověk se snaží s váma komunikovat,vy ho slyšíte,ale nelíbí se vám jeho hlas,výroky a hned DÁVÁM DISLIKE jen proto,že mluví jako blbec.Tak teda zkusím natočit podle vás normální video bez módů,bez ničeho,jen původní mapu a pokud ty výsledky budou stejný,tak se na vás vykašlu.Snažím se vám něco poskytnout a vy na mě takhle.Udělal jsem vám něco? Myslím si že ne.Nekritizuju žádnou práci,ale jak se vy chováte to je už katastrofa.Pepdola jste taky hodně kritizovali a úplně zbytečně,důvod jste nemělil.OK už mě bolí ruka a víc radši psát nebudu.
[WIP] Poloreálná mapa Liberec linka 18 Fügnerova-Bedřichov
Silnice: 69%
Objekty: 27%
Terén: 52%
Hotový úsek Fügnerova-Kateřinky učiliště. (jen silnice)
Nyní se pracuje na krajině v centru a Kateřinkách.