no v tom německu se mi právě moc dobře nepřejíždí když narazíš na náklaĎák před tebou a takových 5 aut za nim plazící se,moc si nezamanévruješ jestli nejsi totální magor
Hele klucí neví někdo jak nastavit, osvětlení lamp, benzínek atd., aby se třeba rozsvítili o pár hodin dříve, a nebo o hodinu později?
důvod : já jsem si našel na slovenském webu noční mod, a v tom módu je už tma 19:00 hod. a lampy a benzínky a jiné věci mi v noci nesvítěj, lampy se rosvicují až ve 21:00 hod., takže dvě hodiny mám všude tmu jako v pytli
lidičky,řeknete mi,jestli mají přídavné nápravy ve hře nějaký smysl,co se týče ovládání ? v reálu mi je jasné,že čim těžší náklad,tim víc je žádanější kamion s vícero nápravama,aby lépe rozložil váhu a měl lepší zátah,ale simuluje to i ETS ? abych ve výsledku jen neměla menší palivovou nádrž pro nic
A je vbůec praktický rozdíl ve váze nákladu? Sice na hraní už nemá mčas, ale nevzpomínám si za těch pár odehraných hodin, že bych zaznamenal rozdíl mezi bagry a nevím čím... Autodíly.